• BIST 10840.59
  • Altın 3522.36
  • Dolar 36.6013
  • Euro 39.7225
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 21 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

Akhisar’da 10 hektar orman kül oldu

Okunma Sayısı: 8639
Akhisar’da 10 hektar orman kül oldu
Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Akhisar’da 10 hektar orman kül oldu
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 10 hektar ormanlık alan zarar görürken, ekiplerin sabaha kadar bölgede kontrol amaçlı bekletileceği belirtildi.

Akhisar’ın  kırsal Çobanhasan Mahallesi ile Yatağan Mahallesi arasındaki ormanlık alanda dün saat 14.00 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Bölgeye, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nden 4 söndürme helikopteri, 3 amfibik uçak, 50 arazöz ve 7 dozer ile Akhisar, Kırkağaç, Turgutlu, Kınık, Bergama Orman İşletme Şeflikleri’nden arazözler ve çok sayıda orman işçisi sevk edildi.

Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken, rüzgar nedeniyle söndürme çalışmalarında güçlük yaşandı. Ekiplerin yoğun çabası sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında 10 hektar ormanlık alan zarar görürken, ekiplerin sabaha kadar bölgede kontrol amaçlı bekletileceği belirtildi.

(HŞ-MÖ-AG)

akhisar’da-10-hektar-orman-kul-oldu-(1).jpgakhisar’da-10-hektar-orman-kul-oldu-(2).jpgakhisar’da-10-hektar-orman-kul-oldu-(3).jpg

  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/3
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.