• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Bay Eleman Aranıyor
  • Eylül Ayı Sonuna Kadar Uzatıldı
  • Bilgisayar İşletmenliği Operatörlüğü Kursu Açılacaktır
  • Ön Muhasebe, Otopark ve Milangaz Eleman Aranıyor
  • Bağlama Kursu Açılacaktır
  • Gündüz Grubu Okuma Yazma 1.Kademe ve 2.Kademe Kursu Açılacak
  • Kadın Şoför Aranıyor
  • Bay Bayan Zeytin İşleme İşçisi Aranıyor
  • Sınıf Öğretmeni ve İngilizce Öğretmeni Aranıyor
  • Ramiz Et İşleme OSB Tesislerine Eleman Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Çetin, Akhisarspor’un genel durumu hakkında bilgiler açıkladı

Okunma Sayısı: 1946
Çetin, Akhisarspor’un genel durumu hakkında bilgiler açıkladı
Akhisarspor basın sözcüsü Murat Çetin, Yılmaz Atabarut tesislerinde saat 20.30’da yaptığı basın açıklamasında çarpıcı ifadelerde bulundu. Basın sözcüsü Murat Çetin, takımın genel durumu hakkında, takımın ligdeki durumu ve futbolcuların durumundan bahsetti

Çetin, Akhisarspor’un genel durumu hakkında bilgiler açıkladı
Akhisar Haber Ajansı

Akhisarspor basın sözcüsü Murat Çetin, Yılmaz Atabarut tesislerinde saat 20.30’da yaptığı basın açıklamasında çarpıcı ifadelerde bulundu. Basın sözcüsü Murat Çetin, takımın genel durumu hakkında, takımın ligdeki durumu ve futbolcuların durumundan bahsetti.

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU’YA

Öncelikle takıma maddi ve manevi destek verenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan basın sözcüsü Murat Çetin;” Buradan en büyük teşekkürü Belediye başkanımız Besim Dutlulu’ya yapmak istiyorum.  Bizim maneviyata çok ihtiyacımız olduğu günlerde manevi olarak bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Takımın giderleri olsun, üzüntüleri ve sevinçleri olsun hep yanımızda oldu. Bizleri maddi anlamda yalnız bırakmayan bizlerin yayında olan sponsorlarımız Odesa İnşaat, Köfteci Hünkâr, Huzur İnşaat, Agrolidya firması, Turbo Net, Veysel Güngör ve ismini sayamadığım bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ALT YAPIYA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Murat Çetin;” Şuanda Akhisarspor takımımızın 554 üyesi var ve hepsi Akhisarlı dışarıdan üye yok. Biz yönetim olarak Eylül ayından sonra 80 kişi üye kaydı yaptık. Bir önceki başkanın kendi koltuğunu sağlama almak için yaptığı üyeler var ve o kişilerin çoğununda üye olduğundan haberi yok. Takımımızın aylık olarak maliyeti 1 milyon 600 bin liradır. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Grubumuzun en genç takımıyız. Buradan Yıldırımspor Bülent hocama teşekkür ediyorum, bizlere 2-3 grup futbolcuları vererek altyapıyı tekrar kurarak U-16 akademi liglerine katıldık” dedi.

3. LİG KULÜPLERİNİN ÖYLE PEŞİNATI YOK

Murat Çetin;” Kadromuzda ve ilk on birde yer alan Tunahan Güngör ve Halil İbrahim Karavuş sakatlığı devam eden futbolcumuz var. Teknik heyetimiz futbolcularımızla çok iyi uyum içersinde ve bizde Yönetim Kurulu olarak hocalarımızdan çok memnunuz ve ligimizin üstünde bir kalitedeler. Akhisarspor futbol takımımızın maddi sıkıntıları var. Bir sezonluk giderimiz yaklaşık 16 milyona denk geliyor. Bir önceki başkan giderayak bütün futbolculara sözleşme imzalatmış ve belirli peşinat maddesi koymuş, Aralık ayında yapılacak peşinat ödemelerin imkânı yok, 3. Lig kulüplerinin öyle peşinatı yok. Futbolcularda buna istinaden iki gündür antrenmanlara çıkmıyorlar. Cumartesi günü maçımız var, inha ki olumsuz yansıyacak, büyük çerçeveden bakarsak bu futbolcular içinde olumsuzluk. Futbolcuların yaptığı bu protesto kendilerine de zarar verecektir. Bu hafta içinde ödemelerini yapacağız. Ay sonunda bir ödememiz var, Aralık ayının sonda da bir ödememiz var. Biz bu ödeme planlarını çıkardık. Futbolcu kardeşlerimize söyledik siz çıkın futbolunuzu oynayın şehri kenetlendirecek mücadeleyi gösterin biz yönetim olarak her zaman arkalarındayız” dedi.

AKHİSARSPOR KÜME DÜŞME, VAR OLMA MÜCADELESİ VERİYOR

Murat Çetin;” Bütün futbolcularımızın geçen sezondan alacakları 1 milyon 327 bin lira alacakları var. Biz yönetime gelirken sponsorlerden size destek olacağız, para vereceğiz dediler, bizler gittiğimizde sponsorlar bizden kaçıyor, bunların içinde olumlu dönenlerde oldu. Akhisarda randevu alamadığımız bir kurum var. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkan ve yönetim kurulu bizden kaçıyor.Biz ATSO’dan kayanın altına elini koymasını istemiyorum kum’un altına koysunlar ATSO’da biz randevu alamadık. ATSO’ya seçilebilmek için onlarca şirket kurup, günlerce emek sarf edenler konu Akhisarspor olunca ne yazık ki bir anda biz profesyonel kulüplerine yardım edemeyiz. 10 tane örnek göstereyim Bursaspor, Bursa sanayi ve Ticaret Odası 23 Milyon hatıra forma aldı, olabiliyor mu demek  ki oluyormuş. Komşumuz Balıkesirspor’un 550 milyon borcu vardı, 110 milyon borcunu kapattılar. Bizim 10 milyon borcumuz var. Akhisarspor küme düşme, var olma mücadelesi veriyor. ATSO’dan para çıkmıyor, yönetim kurulu olarak kaç kişiler, Akhisarspor’un tesislere girişindeki duvarlara bir tane reklam veremiyorlar mı” dedi.

OSB’DEN CEVAP, AKHİSAR’IN KENDİ ESNAFI VARDIM ETSİN

Murat Çetin;” Akhisar Zeytin Organize Bölgesi, bizim 15 deplasman maçımız var bunları kendi aralarında birleşerek 1 deplasman giderini paylaşın. 10 tane fabrikanın Akhisarspor’un bir deplasmanı karşılama bütçesi yokmuş. Akhisar Organize Sanayi Bölgesinin verdiği cevap, önce Akhisar esnafı yardım etsin diyorlar. Akhisar esnafı Bağ-Kur borcunu ödeyemiyor. 160 fabrikanın olduğu OSB’den bize gelen cevap Akhisar’ın kendi esnafı vardım etsin. Akhisar’ın kendi esnafında kendisi çalışıyor, senin fabrikanda 100 tane Akhisarlı çalışıyor.  Eski başkanlardan birisi siz yönetime gelim size 1 milyon 500 bin lira sponsorluk dendi ama gelen yok. Esnaf odaları hiç mi hiç aramıyorlar. Her birinin en az 200 üyuesi var, bunlardan birisi dahi reklam veremiyorsa o koltuklarda oturmayın” dedi.

BESİM DUTLULU BİR ATEŞ YAKTI, BU ATEŞE BİR ODUN DA SİZ ATIN

Murat Çetin;” Gittiğimiz her yerde Belediyesiz olmaz diyorlar. Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, bir ateş yaktı, ama yine gelen yok, bu ateşe bir odun da siz atın. Besim Başkanımız hem manevi,hemde maddi olarak yanımızda oldu. İsim sponsorluğu için Keskinoğlu firmasını alan Matlı firmasıyla defalarca görüşme yapıldı. İki gün öncesi Keskinoğlu’dan bir arkadaş geldi ve tesisleri dolaştı biz size haber vereceğiz dedi. Bizi isim sponsorluğumuz 15 milyon lira, bize 15 milyon lirayı hemen vermeyin, aylık 1 milyon 500 bin lira olarak verin dedik. Sonrasında bizi aradılar ve bizlere maddi destek veremeyeceklerini söylediler, bunun yerine sizle tavuk verelim dediler.  Keşke Belediye başkanımız Besim Dutlulu’nun yaptığını binde birini yapsalar, Akhisar kurtuluşu olur” dedi.

14 YABANCI FUTBOLCUYA 5. MİLYON 840 BİN EURO VAR

Murat Çetin;” Akhisarspor tesisleri içinde yapılan binayı Otel olarak tesisi kiraya vermeyi düşünüyoruz. Akhisarspor’un borçları 14 yabancı futbolcuya 5. Milyon 840 bin Euro var. İyi bir iletişimle, güğzel bir güvenle ve güzel bir ödeme şekliyle bu borcu dörtte birine indirebilinir. Akhisar’da oynayan futbolcuların gerçekten çok karakterli futbolcular olduğuna inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

kmo_6354.jpgkmo_6357.jpg

  • Yorumlar 22
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.