• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Hızlı Okuma ve Anlama Kursu Deniz Kurs Merkezinde ( Dikkat Dağınıklığına Son )
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Usta Öğretici Oryantasyon Kursu
  • Tecrübeli-Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacaktır
  • Meslek Lisesi Mezunu ve Beden İşçisi Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP Gençlik Kolları Başkanı Özbey Bayraktar oldu

Okunma Sayısı: 1114
CHP Gençlik Kolları Başkanı Özbey Bayraktar oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Olağan Gençlik Kolları Kongresi Saat 11.30’da Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Salonunda Yapıldı. Kongreye CHP İlçe başkanı Hayriye Hacet, yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye

CHP Gençlik Kolları Başkanı Özbey Bayraktar oldu

Akhisar Haber Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Olağan Gençlik Kolları Kongresi Saat 11.30’da Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Salonunda Yapıldı. Kongreye CHP İlçe başkanı Hayriye Hacet, yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk, CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, yönetim kurulu üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve partili üyeler katıldı. CHP Gençlik Kolları Olağan Kongresi sunuculuğunu CHP Gençlik Kolları yönetim kurulu Üyesi Nilay Çokluk yaptı.

Kongrenin açılış konuşmasını CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan yaptı. Emre Ercan;” Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem; Akhisar ilçe Gençlik Kollan kongremize hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada çocukluk hayalim olan gençlik kolları başkanlığımın son görev günümü yaşamanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Yıllardır parti içerisinde mücadele etmekten onur ve gurur duymuş: gezide direnmekten kaçmamış, partimizin her kademesinde görev almaktan gurur duyan bir gene olarak burada olmaktan mutluyum. Bu süreçte sizlerle birlikte olmaktan gençliğimizin gücünü heyecanını görmekten büyük bir mutluluk duydum. Görev sürem boyunca omuz omuza çalıştığımız her bir genç arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Emek en yüce değer diyerek çıktığımız. bu yolculukta büyük bir başar elde ettik. Yerel seçim süresi boyunca sokaklarda umudu örgütleyen, miting alanlarını bayraklarımızla donatan şehrimizin her köşesine branda asan, pazarlarda çarşıda broşür dağıtan yerel seçim başarısına bir tuğla koymuş her bir arkadaşımın emeğine yüreğine sağlık. Gençlik kolları bizim için her zaman bir aile olmayı öğretmiş, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiştir. Buradan Manisa’da sabahlara kadar bayrak asan gençleri görüyorum, Ankara ` da kurultayda sabah 6’da Özgür Özel posteri asan gençleri görüyorum. Seçim geceleri sabahlara kadar devriye atan gençleri görüyorum. Bugün burada yeni bir vizyon, yeni bir ekip ve yeni hedeflerle devam etme zamanı.

Değişim diyerek çıktığımız bu yolda;

Görevimi devredeceğim çok sevdiğim çok değerli başkan adayım Özbey Bayraktar'a çıktığı bu yolda bașarı dileklerimi iletmek istiyorum. Kendisinde bu heyecanı görüyor çok başarılı olacağına inanıyorum. Görev sürem boyunca bana destek olan İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kuruluma, İlçe Başkanım Hayriye Hacet’e ve çok değerli yönetimine, Belediye Başkanımız Besim Dutlulu`ya ve çok değerli Meclis üyelerine, vekilimiz A. Vehbi Bakırlıoğlu`na sonsuz teşekkür ederim. Kongremizin Akhisar gençliği adına ve partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yașasın Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütü” dedi.

CHP Akhisar Olağan Gençlik Kolları Kongresinde Divan başkanlığına Emre Okkalı, Başkan yardımcılığına Enes Gezgin, kâtip üyeliğe Ece Güven seçildi. Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Faaliyet raporunu CHP Gençlik Kolları yönetim kurulu Üyesi Nilay Çokluk okudu.

CHP Gençlik Kolları Başkanlığı için tek liste ile seçime giren Özbey Bayraktar teşekkür konuşması yaptı. Özbey Bayraktar;” Değerli Arkadaşlarım, Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları Başkanlığı için aday olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Atatürk'ün çizdiği yolda, gençlerin enerjisi ve umutlarıyla partimizi daha ileriye taşımak için buradayım. Gençliğin sesini duyuracak, sorunlarına çözüm üretecek ve partimizin hedeflerine ulaşması için çalışacağım. Hep birlikte daha güçlü bir gelecek için ilerleyeceğiz. Desteklerinizi bekliyorum. Emre Ercan başkanımıza gençlik kollarımıza kattığı değerler ve özverili liderliği için teşekkür ederim. Onun başarılı çalışmalarının mirasını devralarak, gençlik kollarımızı daha da ileriye taşmak için tüm enerjimizi ve gayretimizi ortaya koyacağız. Gelecek dönemde hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Başarılar ve iyi dilekler için teşekkür ederim” dedi.

Manisa CHP Gençlik Kollarına aday olan Berkant Kayıkçı, Onur Çabuk ve Emre Demir kongrede birer konuşma yaptılar.

CHP Akhisar Olağan Gençlik Kolları Kongresinde konuşan İlçe Başkanı Hayriye Hacet;” İlk defa partimizin gençlik kollarımızın kongresini böyle güzel bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Dün gece nasıl bir kongre yapabiliriz onun iyi bir çalışmasın yaptılar. İlçe başkanı olarak böyle bir kongrede bulunmaktan çok mutluyum. Emre Ercan başkanım ve yönetimiyle çok keyifli bir çalışma süreci yaşadım. Bizler niçin varız, örgütümüzü seçimlere hazırlamak ve kazanmak için varız, bu örgüt anlayışıyla çalışıyoruz. Akhisar belediyesinin ne kadar güzel bir CHP’sinin belediyesi olması, düşünün ki bu belediye bizim olmasaydı biz böylesine güzel bayraklar burasını donatabilirmiydik. Pazar günü ilçemize gelecek üniversite öğrencilerimizi otogar’da İlçe örgütümüzle birlikte karşılayacağız. Çok keyifli günler yaşıyoruz, bunları çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bizim için çok büyük fırsatlar çok iyi fırsatlar olduğu kadar da çok büyük sorumluluklar yüklüyor bize, şımarmadan, bunun ayarını kaçırmadan oralara girerken buralar bizim değil ama halk bize buraları emanet etti, diyerek o bilinçle girmek çok önemli. Yıllardır bizim hayalimizdi, üniversiteye gelen gençleri karşılamak, yarın gerçekleştireceğiz. Biz örgütümüzü dinamik tutmak, yarın seçim olacakmış gibi hazırlamak ve kazanacağımıza inanarak hazırlamakla görevliyiz. Biz Akhisar olarak Belediye başkanıyla, vekiliyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla bütün bir örgütüz. Biz bütün olursak bizi kimse yıkamaz. Yeni gelen gençlik kollarıyla aynı inançla çalışacağına inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

CHP Gençlik Kolları yeni yönetim kurulu Başkanı Özbey Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Ekin Akdaş, Gülsevim Çoban Ercan, Berkay Gaskar, Selahattin Karausta, Halil Kağan Koç, Niyazi Koşu, Nazlı Özkara, Oktay Can Şentürk, Nuri Can Uçar, Azra Ursel, Melisa Yeşil, Mert Yıldırım’dan oluştu.









































































 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.