• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Hızlı Okuma ve Anlama Kursu Deniz Kurs Merkezinde ( Dikkat Dağınıklığına Son )
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Usta Öğretici Oryantasyon Kursu
  • Tecrübeli-Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacaktır
  • Meslek Lisesi Mezunu ve Beden İşçisi Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP’nin yeni İl başkanı Ferdi Zeyrek oldu

Okunma Sayısı: 2460
CHP’nin yeni İl başkanı Ferdi Zeyrek oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa’da ‘Değişim’ rüzgârının adayı Ferdi Zeyrek kazandı. Zeyrek” CHP’nin bayrağını Büyükşehir Belediyesine dikmektir. Asıl değişimimiz o zaman tamamlanmış olacaktır” dedi. Beş sandığın oy sayımı sonunda CHP Genel Başkan ada

CHP’nin yeni İl başkanı Ferdi Zeyrek oldu

Ahmet ÜNSAL/Manisa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa’da ‘Değişim’ rüzgârının adayı Ferdi Zeyrek kazandı. Zeyrek” CHP’nin bayrağını Büyükşehir Belediyesine dikmektir. Asıl değişimimiz o zaman tamamlanmış olacaktır” dedi.

Beş sandığın oy sayımı sonunda CHP Genel Başkan adayı ve Grup Başkanı Özgür Özel’in desteklediği Mimar Ferdi Zeyrek 610 delegenin 342’in oyunu alarak il başkanı oldu. İki dönem CHP’nin il başkanlığını yürüten ve Milletvekilliği adaylığı için istifa eden eğitimci Semih Balaban ise 256 oyda kaldı.

Genel seçim öncesinde Semih Balaban’ın önerdiği Ali Kuyumcu yönetiminin yerine İsmail Çalışkan’ın il başkanı olarak atanması seçim sonrasında Çalışkan’ın görevden alınıp yerine Kuyumcu’nun getirilmesiyle birlikte il kongresine giden CHP Manisa’da ‘Parti tüzüğün değişmesi ve ön seçim’ yapılmasını isteyen Semih Balaban ile ‘Değişim’ diyen Mimar Ferdi Zeyrek’in başkanlık adayı için yarıştığı kongrede sandığa giden 598 delege oylarının 342’sini Ferdi Zeyrek’e vererek yeni il başkanını belirledi. Eğitimci Semih Balaban ise 256 delegenin oyunu alabildi.

Seçim Kurulu Müdürünün seçim sonuçlarını açıklamasıyla birlikte kongrenin yapıldığı Atatürk spor salonunda bulunan Zeyrek taraftarları “  ‘Değişim değişim kazandı’ sloganları ile yeni il başkanları Ferdi Zeyrek’i kutladı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun salonda ön sıralarda sayımları an ve an dikkatli takip etti.

 “CHP’NİN BAYRAĞINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE DİKMEKTİR. ASIL DEĞİŞİMİMİZ O ZAMAN TAMAMLANMIŞ OLACAKTIR”

CHP Manisa yeni il başkanı Ferdi Zeyrek’i ilk kutlayan ise eşi oldu.Başkan Zeyrek, partililere yaptığı konuşmasında; “Burada kaybeden de kazanda yok. Asıl kazanım 31 Mart 2024 yerel seçimlerde davullu zurnalı olacaktır. Şunu da unutmamak gerekir ki karşımızda olan kırmızı listedekilerde bizim alidendir. Hep birlikte CHP’nin bayrağını Büyükşehir Belediyesine dikmektir. Asıl değişimimiz o zaman tamamlanmış olacaktır” dedi.

BALABAN’DAN TEBRİK VE KUCAKLAŞMA

Başkan Ferdi Zeyrek, “Bizim yolculuğumuz yeni başlıyor.Biraz önce dediğim gibi bu seçimin kaybedeni yoktur.Semih abim ve hep birlikte il genelinde partimizin bayrağını tüm ilçelere dikeceğiz.” Dedi. Seçimde 256 delegenin oyunu alan Semih Balaban’da Ferdi Zeyrek’e sarılarak “Ferdi kardeşimi tebrik ediyorum” dedikten sonra kucaklaşmanın ardından salonda ayrıldı.

   KUYUMCU’DAN PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

Görevi kısa süreliğine yürüten İl Başkanı Ali Kuyumcu’da salondaki partili delegelere seslenerek;  “Öncelikle kongremizin olaysız şekilde tamamlanmış olmasından dolayı mutluyum.Parti içindeki demokrasi yarışında Ferdi Zeyrek kardeşim yeni il başkanımız olmuştur kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

İŞTE ZEYREK’İN YÖNETİMİ

Bilal Aydın, Ümran Bilek, Sevcan Bozyaka, İsmail Çalışkan, Umut Çetin, Barış Ali Çınar, İsmail Çoker, Mehmet Çorlu, Esra Durukan, Tümer Duygulu, Lale Erdoğan Tuncer, Samet Ersin, Paşa Güven,  Aysun Helvacıoğlu, Yaşar Can İlucanlı,  Şeref Ozan İren, Nurhayat İsel, Kemal Kaplan, Bülent Köseler, Raşit Köşlü, Hamdi Kumova, Hasan Levent, Günay Malkoç, Beyza Mersinli,Yiğit Namver, Emine Dilek Örgen, Damla Örde, İlksen Özalper, Fadime Ece Şahin Karabulut, Şeref Taşçılar, İpek Tekin,  Adnan Tutal, Cenk Tülemek, Hayati Uyar,  İkbal Yer altı ve Erman Zorludağ’dan oluştu.

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Mustafa Akkuş, Semih Candemir, Hasan Çırpan, Turgut Erdoğan,  Mustafa Öncü, Özgün Palaz, Gülbahar Tahmilci, Mehmet Yeşilyurt ve Osman Yılmaz.

KURULTAY DELEGELERİ

Ferdi Zeyrek, Halil Buran, Hayriye Hacet, Besim Dutlulu, Ahmet Öküzcüoğlu, Melih Kuru, Ferdun Sevenbige, Zafer Aslan, Üstün Dönmez ve Gülay Sönmez, Kadir Girgin, Hasan Hüseyin Namver, Nuri Sarı, Atınç Günbay, Zeki Bilgin, Selim Kurt, Levent Elbinsoy, Hasan Ayma, Çetin Akın ve Abdullah Saka.






























 

 

 

  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.