• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Usta Öğretici Oryantasyon Kursu
  • Akhisar İlçe Nüfus Müdürlüğünden Duyurulur
  • Tecrübeli-Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacaktır
  • ASDER Koro Çalışmaları
  • Meslek Lisesi Mezunu ve Beden İşçisi Aranıyor
  • Bay Eleman Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Güral, Zafer Bayramı'nın 102'uncu yıldönümünde pilav hayrı yaptı

Okunma Sayısı: 642
Güral, Zafer Bayramı'nın 102'uncu yıldönümünde pilav hayrı yaptı
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'uncu yıldönümü kutlamaları etkinliklerinde, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral

Güral, Zafer Bayramı'nın 102'uncu yıldönümünde pilav hayrı yaptı

Akhisar haber Ajansı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'uncu yıldönümü kutlamaları etkinliklerinde, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulu üyeleri Cuma Pazarında pilav hayrı yaptı.

Sunuculuğunu Pazarcılar Esnaf Odası Genel Sekreteri Yasemin Kasacı’nın yaptığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral yaptı. Güral;” Düzenlediğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramımıza hayrımıza katılımlarınızdan dolayı hepiniz hoş geldiniz.  Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar mesai harcayan soğuk-sıcak, kar-buz demeden mesleğini icra eden kıymetli meslektaşlarım, Değerli Pazarcı Esnaflarım hepinize hayırlı bol bereketli kazançlar diler, hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum.

Bu günkü programımızın hazırlanışında büyük katkısı ve emeği olan Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ ya Şahsım, Yönetimim ve Pazarcı Esnaflarım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Yine bugün bu programın hazırlanışında emeği geçen Zabıta Müdürümüz Sayın Mustafa Yıldırım ve Ekibine, Tesisler Müdürümüz Recep Burgay ve Ekibine, Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın İbrahim Topaloğlu ve Ekibine, Temizlik İşleri Sorumlusu Özgür Polat ve Ekibine teşekkürlerimi iletiyorum.

Ağustos ayının Türk Milletindeki yerinin çok önemli ve anlamlı bir ay olduğunu hepimiz bilmekteyiz. 26 Ağustos 1071 de Malazgirt Meydan Muharebesi Sultan Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan’ın Hilal taktiği ile gelen zafer sonucunda yalnız Türk İslam ve Bizans tarihinde değil dünya tarihi içinde bir dönüm noktası olmuş ve neticesi günümüze kadar gelerek Anadolu’nun kapıları Türklere açılmıştır.

Asırlar sonra yine aynı tarihte 26 Ağustos 1922 yılında başlayıp, 30 Ağustos’ ta Dumlupınar’da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi Büyük Taarruzu anıyoruz.30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamayı bizlere hediye eden Başta Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarını, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnetle yad ediyor ve anıyoruz.Türkiye genelinde Federasyonumuza bağlı 336 bin kayıtlı pazarcı esnaflarımız ile ülkemizin dört bir yanında pazarlar kurarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en taze sebze –meyveyi hem kaliteli hem de ucuz emtiaları insanımıza ulaştırmaktayız. Bizler pazarcı  Esnafları olarak her zaman her yerde şartlar ne olursa olsun pazarcı esnafları olarak daima devletimizin milletimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Sebze Sattık -Meyve Sattık – Balık Sattık- Peynir Sattık- Gömlek Sattık-Çorap Sattık Asla Vatanımızı Satmadık. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.

Programda konuşan Belediye Başkanı Besim Dutlulu;” Değerli Akhisarlılar hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun. Pazarcı esnafımız ve pazarı kullanan vatandaşlarımız bizim için çok kıymetli sizlerle bir arada olmak gerçekten keyifli ve böyle özel bir günde, böyle bir bayramdan bu günü tertipleyen organize eden Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  Bizim odamız, bizim pazarcımız, Akhisar halkımız vatanıma, milletine sahip çıkan bayramını kutlayan Atatürkçü bu tip değerlere değer veren çok nadide çok özel insanlar böyle bir şehrin, Akhisar halkının belediye başkanı olduğum için sizleri temsil ettiğim için ne kadar mutlu olduğumu sizlere anlatamam. İyi ki varsınız, iyi ki böyle güzel bir şehirde yaşıyoruz. Vatanını seven cumhuriyetçi Atatürkçü insanlarla aynı şehirdeyiz çok sağ olun var olun. Biz her zaman pazarcının yanında olduk, esnafımızın yanında olduk, tüm esnafımızın yayında olduk ve bu şekilde olmaya devam edeceğiz. Böyle bir güzel günde özellikle böyle hassaz bir konuda şehitlerimiz, gazilerimiz adına hayır yapan değerli oda başkanımız Mustafa Güral’a bir kez daha teşekkür ediyorum, Allah hayırlarını kabul etsin hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Programda konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter;” 30 Ağustos ülkemiz için en önemli günlerden biridir. Bu günkü varlığımız, sizlerin burada oturması, pazarcı esnafımızın halkla buluşmasına sebep olan bu günlerimize getiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 30 Ağustos’u bizlere armağan eden değerli şehitlerimize de bir kez daha saygı, sevgiyle ve minnetle anıyoruz. Esnaf ve sanatkârı bağrına basan onun hizmetkârıyım ve Akhisar halkının da hizmetçisiyim diyebilen bir belediye başkanıma protokol kurallarını da ters yüz ederekten kendisinden bizlere söz vermesi müsaade etmesinden dolayı da huzurlarınızda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu güzel günde bu hayrı yapan düşünceleriyle beraber dualarını eksik etmeyen tüm katılımcılara da teşekkür ediyorum daha nice mutlu bayramlarda güzellikler bir daha beraber olabilmek üzere hepinizi şahsım ve teşkilatım adına saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Programda konuşan Kaymakam Murat Kütük;” 30 Ağustos, Türkiye’nin temellerinin atıldığı bir tarih,  Zaferlerle anılan bir ay’dır. Pazarcılar Odası başkanımız dedi ki, dünya tarihine geçmiş, dünya tarihine etki eden savaşların bir çoğu herhalde bizler yapmışız. Bu günde bu hayrı tertip eden oda başkanımıza personeline, anlamlı bir günde yaptığı için çok teşekkür ediyoruz. Pazarlar halkın kalbinin attığı yerlerdir. Siyasetin, ekonominin, ticaretin sosyal hayatın gerçek manada konuşulduğu ve halkın nabzının tutulduğu yer Pazar yerleridir. Ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan, üreten ve bu üretilen ürünleri halkımıza ulaştıran herkese hürmetlerimi sunuyorum. Üretin insanların ter kokuları, en güzel parfüm konusundan daha kıymetlidir. Bu güzel günde bizleri bir araya getiren başkanımıza, bu hayırda emeği geçen herkese ve 30 Ağustos’u bizlere Zafer olarak hediye eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, bu ülkeyi kanı, canı pahasına savunan bütün şehitlerimize şükranlarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz. Hayrımızın Allah katında kabul olmasını ve bütün Pazar esnafımıza hayırlı bereketler olmasını temenni ediyorum. 30 Ağustos Zafer bayramınızı kutluyorum” dedi.

































































































 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.