18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

2008 PEKİN YAZ OLİMPİYATLARINA AKHİSAR’ DA HAZIRLANIYORLAR

25 Eylül’ de İngiltere’ de yapılacak olan 2008 Pekin Yaz Olimpiyatları seçmeleri için hazırlıkları Akhisar’ da sürdüren Taekwandocular Akhisar Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Akhisar’ ın kamp yeri olarak seçildiğini ve doğasını beğen

2008 Pekin Yaz Olimpiyatlarına Akhisar’ da Hazırlanıyorlar

16 Ağustos 2007 Perşembe 14:15

Bu haber toplam 4086 defa okunmuştur

2008 Pekin Yaz Olimpiyatlarına Akhisar’ da Hazırlanıyorlar
Akhisar (Akif ÖZALP)

25 Eylül’ de İngiltere’ de yapılacak olan 2008 Pekin Yaz Olimpiyatları seçmeleri için hazırlıkları Akhisar’ da sürdüren Taekwandocular Akhisar Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Akhisar’ ın kamp yeri olarak seçildiğini ve doğasını beğenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü oyuncusu 2 Avrupa, Dünya Şampiyonluğu ve bir çok şampiyonluğa imza atan 31 yaşındaki Hamide Bıçkın kamp çalışmalarının Ağustos ayı sonuna kadar devam edeceğini belirti.

Gaziosmanpaşa Belediyespor’ dan 10 ve Akhisar Belediyespor Taekwondo takımından 6 sporcu çalışmalarına periyodik halde devam ediyor. Akhisar Belediyespor Taekwondo Takım Antrenörü Hüseyin Yüksel “Her iki belediye arasında bir paylaşım içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Böyle bir imkanı bizlere verdiği için Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve Akhisar
Belediyespor Başkanımız Ömer İşçi’ ye arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Özellik Hamide Bıçkın arkadaşımızın Eylül ayı içerisinde yapacağı seçmelerde Akhisar’ ında bir rol oynaması bizleri sevindirmiştir. Akhisar konukseverliğini en iyi şekilde ifade etmiştir inşallah burada yapılan antrenmanlar sayesinde İngiltere’ de yapılacak seçmelerde iyi bir derece alınır” dedi.

Dünya Şampiyonu Hamide Bıçkın “Bizlerde psikoloji, motivasyon ve ortam çok önemlidir. Bundan dolayı Akhisar’ da antrenmanlarımız gerçekten rahat bir ortamda geçiyor. Önem olan güzel bir çalışma ortamı yakalamaktır ve bizlerde burada bu ortamı oluşturmuş bulunuyoruz. Bizler taekwondo da bayanlar olarak ahlaki ve bazı değerleri ön planda tutarak disiplinli bir şekilde başarıya ulaşmak istiyoruz. Aileler bayanları spora yönlendirilmesinde biraz sıkıntı yaşadık ama biz bu sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Fiziksel ortamların iyi olduğu çalışmaların meyvesini her zaman alırız. Arkadaşlarımızın Akhisar’ da güzel bir ortam yakalaması bizleri sevindirdi. Sporda motivasyon çok önemli bunun için arkadaşlarımıza elimizden gelen her konuda yardımcı olmak istiyoruz” dedi.







Yorumlar