08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

40 DERSLİKLİ OKUL YAPTIRILIYOR!

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Önder Yamanel, bugüne dek sosyal ve ekonomik yönden ilçeye önemli katkılar sağlamıştır. Şimdi eğitimde dev bir adım atıyor, 6 Eylül İlköğretim Okulu’ nu yeniden yapıyor. 70 yıllık okul 2 bin öğrenciyi barındırıyor a

40 Derslikli Okul Yaptırılıyor!

16 Nisan 2007 Pazartesi 23:54

Bu haber toplam 2527 defa okunmuştur

40 Derslikli Okul Yaptırılıyor!

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Önder Yamanel, bugüne dek sosyal ve ekonomik yönden ilçeye önemli katkılar sağlamıştır. Şimdi eğitimde dev bir adım atıyor, 6 Eylül İlköğretim Okulu’ nu yeniden yapıyor. 70 yıllık okul 2 bin öğrenciyi barındırıyor ama çürüyen, gıcırdayan yanlarıyla artık güven vermeiyor. Borsa başkanı Yamanel, “Allah korusun bir deprem olsa sağ çıkan olmaz” diyor.

En Modern Bina Olacak

İnşaat aşamasında öğrenciler başka okullara dağıtılacağı bildirildi. Yeni okul 1500 metrekare üzerine 5 katlı olarak inşa edilecek. 7 bin 500 metrekarelik kapalı alanda 40 derslik, laboratuarlar, kütüphane, konferans salonu ve diğer ihtiyaçları karşılayacak mekanlar olacak. Akhisar Ticaret Borsasının eğitim hizmeti sadece yeni okul yapımından ibaret değil. Celal Bayar Üniversitesi’ ne bağlı Tütün Eksperliği ve Zeytincilik yüksek okullarına ve öğrencilerine de önemli katkılar sağlıyor. Bu katkılarında artarak devam edeceği belirtildi.


Yorumlar