08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AK-SEK VAKFI’ NDAN BÜYÜK ATILIM!

Akhisar Sağlık, Eğitim ve Kültür (AK-SEK) Vakfı tarafından 2007 yılı projeleri kapsamında Kayalıoğlu Kasabasında hizmete girmesi düşünülen AK-SEK Vakfı Cumhuriyet Öğrenci Yurdu hakkında detaylı bilgi almak için Manisa Vali Yardımcısı Turan Eren va

AK-SEK Vakfı’ ndan Büyük Atılım!

17 Ocak 2008 Perşembe 00:17

Bu haber toplam 2048 defa okunmuştur

AK-SEK Vakfı’ ndan Büyük Atılım!
>>>>>Kenan MOLLA

Akhisar Sağlık, Eğitim ve Kültür (AK-SEK) Vakfı tarafından 2007 yılı projeleri kapsamında Kayalıoğlu Kasabasında hizmete girmesi düşünülen AK-SEK Vakfı Cumhuriyet Öğrenci Yurdu hakkında detaylı bilgi almak için Manisa Vali Yardımcısı Turan Eren vakfı ziyaret etti.

Kısa süre içerisinde Yurdun kullanılabilir duruma gelmesi noktasında Manisa Vali Yardımcısı Turan Eren 110 öğrenci kapasiteli bir yurdun faaliyete geçmesi hususu üzerinde her türlü yardıma açık olduklarını belirtti. Okul yıllarını aynı zamanda Akhisar’ da geçiren Eren okul arkadaşları ile lise yıllarındaki anılarını paylaştılar. AK-SEK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Başaran, Kadın Kolları Başkanı Sabahat Uzun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından  vakfın hizmet binasında yapılacak yurt hakkında proje üzerinde yapılan çalışmalar anlatıldı.






Yorumlar