22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AK-SEK VAKFINDAN CHP'YE ZİYARET!

Akhisar Sağlık Eğitim Kültür  (AK-SEK)  Vakfının yeni yönetim kurulunun, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti ziyaretleri sürüyor. CHP Akhisar İlçe yönetimini ziyaret eden AK-SEK Vakfı başkanı Vehbi Başaran ve yönetim kurulu üyelerin

AK-SEK Vakfından CHPye Ziyaret!

19 Haziran 2006 Pazartesi 09:27

Bu haber toplam 2648 defa okunmuştur

EĞİTİM SEVİYESİNİN YÜKSELTİLMESİ İÇİN CHP YÖNETİMİNDEN DE AK-SEK VAKFINA TAM DESTEK!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Sağlık Eğitim Kültür  (AK-SEK)  Vakfının yeni yönetim kurulunun, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti ziyaretleri sürüyor. CHP Akhisar İlçe yönetimini ziyaret eden AK-SEK Vakfı başkanı Vehbi Başaran ve yönetim kurulu üyelerine Akhisar’daki eğitim seviyesinin yükseltilmesi projesine CHP ilçe Başkanı Güngör Lalancı ve arkadaşlarından tam destek geldi.

AK-SEK Vakfı Başkanı Avukat Vehbi Başaran ve yönetim kurulu üyeleri, Arslan Çengel, Gökhan Kayalı, Sinem Kabasakal, İlker Kazancıoğlu, CHP İlçe Başkanı Güngör Lalancı ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları sohbette Akhisar’ın sorunlarını dile getirdiler. Akhisar’daki son yıllardaki eğitim seviyesinin düşmesi ve her geçen gün gerilemesinin durdurulması için AK-SEK Vakfının çalışmalarını Başkan Vehbi Başaran,  rakamlarla anlattı. Başaran, “Bu güne kadar yaptığımız tüm ziyaretlerde, Akhisar için neler yapabilirlerimizin ilk sırasını eğitim aldı. Hiçbir yerden olumsuz eleştiri almadık. Buda gösteriyor ki hepimiz bir araya gelip eğitim konusunda birlikte hareket edebiliriz. CHP Akhisar ilçe yönetiminden gördüğümüz destek ve sıcak ilişkiye teşekkür ederiz” dedi. CHP Akhisar İlçe Başkanı Güngör Lalancı, AK-SEK Vakfının hiçbir görüş farkı gözetilmeden kurulduğunu belirtip, “ Yeni bir yönetim ile yeni bir heyecan yakalayan Vakfın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bazı arkadaşlarımızda sizlerin projelerini içinde görev alıyor. CHP’sinin de en önde gelen çalışmalarının başında eğitim geliyor. Çağdaş, Laik, Atatürkçü, Cumhuriyet e sahip çıkacak nesilleri çok iyi eğitilmeleri gerekiyor. Bu sadece Akhisar’ın değil tüm ülkemizin sorunudur. Tabii biz Akhisar’da yapılacak, yukarıda da belirttiğim gibi Çağdaş Laik ve Atatürkçü, Cumhuriyet sahip çıkacak nesillerin yetişmesine maddi manevi her türlü desteği sağlamaya hazırız” dedi.

Yorumlar