22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKGİAD YIL SONU DEĞERLENDİRME KOKTEYLİ!

AKGİAD Derneği, Akhisar Genç İşadamları lokalinde üyelerine 2006 yılı değerlendirme kokteyli düzenledi.Yıl sonu değerlendirme kokteylinde AKGİAD Yönetim kurulu üyesi ve Genç Akhisar Dergisi Editörü A.Vehbi Bakırlıoğlu açılış konuşması yaptı......

AKGİAD Yıl Sonu Değerlendirme Kokteyli!

27 Aralık 2006 Çarşamba 14:12

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur

AKGİAD Yıl Sonu Değerlendirme Kokteyli!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

AKGİAD Derneği, Akhisar Genç İşadamları lokalinde üyelerine 2006 yılı değerlendirme kokteyli düzenledi.Yıl sonu değerlendirme kokteylinde AKGİAD Yönetim kurulu üyesi ve Genç Akhisar Dergisi Editörü A.Vehbi Bakırlıoğlu açılış konuşması yaptı.

AKGİAD Yönetim kurulu üyesi ve Genç Akhisar Dergisi Editörü A.Vehbi Bakırlıoğlu; “Şanlı Destanı yaşayan mimarlarından Gazi Emekli Binbaşı Nazım Sayılan’ın “Kore’de Türk Askeri ve Akhisar’ın Gururu Şehit Tahir Ün” konferansı. İşadamı içinde yaşadığı topluma ve şehre karşı sosyal sorumluluğu ”Yılın İşadamı Ödül Töreni.Yeni üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz Tanışma Kokteyli. EGİFED Olağan Yönetim  Kurulu toplantısının Akhisar’da gerçekleşmesi ve Ege Bölgesi İşadamları ile öncesinde Belediye ve Ticaret Odası ziyaretlerimiz.Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Sorunları” ile ilgili hazırladığımız rapor ve sunumu. Akhisar Sigara Fabrikası’nın Tarım Üniversitesi ve Teknopark” olması ile ilgili hazırladığımız rapor ve sunumu. “Akhisar Kurtuluş Savaşı Kahramanları projesi ve sunumu. “Zeytin ve Zeytinyağcıların sorunları ile ilgili hazırladığımız rapor ve CHP Zeytin Komisyonu’na sunumu. “Genişletilmiş Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Toplantısı ve Genç İşadamları Zirvesi” toplantısında yönetim kurulu üyelerimiz katılımı. “Anavatan Parti Başkanı Erkan Mumcu’nun derneğimize ziyareti. “Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün’ü ziyaretimiz. “Dönemsel üye ziyaretlerimiz. “ Siyaset partilerin derneklerimize ziyaretleri ve biçim ilçe teşkilatlarına ziyaretlerimiz. “Sivil Toplum Örgütleri’nin derneklerimize ziyaretleri ve bizim ziyaretlerimiz. “Çağlak Festivali programı doğrultusunda stand açılması. “AKMAR grubuna verdiğimiz destek. 2006 yılı içinde gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ve ziyaretlerimiz. 2007’de ise çalışmalarımıza “İhracat’a yönelik gerçekleştireceğimiz panel. “Aile şirketlerine yönelik düzenleyeceğimiz panel. “EGİFED Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nın Akhisar’da Keskinoğlu Şirketler Grubu’nda gerçekleştirmesi. “Dergimiz Genç Akhisar’ın üç ayda bir yayınlanması. “TÜGİK Başkanı Hazım Sesli ziyaretimiz. “TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ziyaretlerimiz. “İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ziyaretimiz. “2006 yılı projemizin takibi. “Üyelerimize yönelik eğitim çalışmaları.” Konferans ve seminerler.Konfederasyon, Federasyon etkinlik ve toplantılarına üyelerimizin katılımını sağlamak hedeflerimiz birkaçı.

AKGİAD Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Hüsnü Erer; Akhisar Genç İş Adamları Derneği’nin taslak bütçesini okudu  ve gelirin  gideri karşılamadığını bunun da Genç Akhisar’a alınacak reklam ücretleri ile ortadan kalkacağını söyledi.

Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tatar; ”Bu akşam burada yıl sonu değerlendirmesi için bir araya geldik. 2006  yılında neler yaptık, 2007 yılında neler yapacağız sizlerle fikir alış verişi yapmak için dayanışma kokteyli düzenledik. Akhisar Genç İş Adamları olarak Akhisar’da bir çok sivil toplum örgütünden  daha fazla faaliyet yaptığımızı görüyorsunuz. Ramazan aylarında iftar çadırları kuruluyordu bunların temelini Genç İş Adamları Derneği yaptı. Zeytin Festivalinde ilk projeyi yaptık ve uygulamaya bizler başlattık.Şimdi Akhisar Belediyesi Çağlak Festival etkinliklerine Zeytin Festivalini de birleştirerek yapılıyor. İki yıldır fuarlara katılıyoruz, derneğimizde zeytinciler ile yaptığımız toplantılardan sonra fuarlara katılma kararı aldık. Toplantıya katılan arkadaşların değerlendirmesi sonucunda Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapmasına uygun gördük. Derneğimizde bir şeyler üretiliyor, burası kent sorunlarının tespitinin yapıldığı ve çözüm yollarının üretildiği bir dernek. Bu güne kadar yapılan işler bir ekip çalışması olarak  yapıldı. AKGİAD Derneği olarak Genç Akhisar dergisini çıkarıyoruz, gerçekten dergi çıkarmak çok zor, bunu Akhisar’da bir tek bizim derneğimiz yapıyor. Bütün üyelerimizin ve Akhisarlı işadamlarının sahip çıkması bizim için önemli. Yeni projelerle dergimizin yeni sayılarıyla verimli bir yıl geçireceğiz inancındayım. Hepinize iyi yıllar ve iyi bayramlar diliyorum” dedi.


Yorumlar