23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR AK PARTİ İLçE TEşKİLATıNDAN GAZİLERE ZİYARET!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 6 Eylül Akhisar’ ın kurtuluş günlerini anma dolayısıyla bulunduğumuz hafta içerisinde Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı Efendi Mahallesi 272 sokak da bul

Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatından Gazilere Ziyaret!

02 Eylül 2006 Cumartesi 16:58

Bu haber toplam 1860 defa okunmuştur

Akhisar AKP İlçe Teşkilatı Kurtuluş Haftası Dolayısıyla Muharip Gazilere Ziyarette Bulundular.
Akhisar (Akif öZALP)

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 6 Eylül Akhisar’ ın kurtuluş günlerini anma dolayısıyla bulunduğumuz hafta içerisinde Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı Efendi Mahallesi 272 sokak da bulunan Akhisar Muharip Gazilerini yerlerinde ziyaret ettiler. Türkiye Muharip Gaziler Akhisar Temsilcisi şube Başkanı Suat Tayran “Ziyaretlerinden dolayı bu güzel ve anlamlı hafta da bizleri buralarda ziyaret ederek onurlandıran Akhisar Ak Parti İlçe teşkilatına Muharip Gaziler adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Akhisar Ak Parti İlçe teşkilatı Başkanı İbrahim Sayın “Gazilerimizi bu anlamlı günlerde yalnız bırakmak istemedik ve biraz da siyasetimizin yanında bu gibi ülkemizin bugünlere gelmesinde çok büyük katkısı olan kişileri memnun etmek istedik, onlarla eski günlerdeki anılar üzerine konuştuk. Güzel bir sohbet ortamı oldu. Canını ve gençliğini, devleti için feda etmek üzere muhabere meydanına karşılıksız süren Gazilerimizin devamlı yanındayız” dedi.

Yorumlar