22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR AVCILARI YENİ ATIŞ POLİGONUNA KAVUŞTU!

Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneğinin Yeni Atış Poligonunun açılışı nedeniyle düzenlenen Trap Atışlarına Akhisar, Manisa, Çanakkale, Aydın, Antalya, Denizli, Balıkesir ve Kütahya’dan olmak üzere 172 Trap Atışcısı katıldı.......

Akhisar Avcıları Yeni Atış Poligonuna Kavuştu!

16 Nisan 2007 Pazartesi 12:56

Bu haber toplam 7204 defa okunmuştur

Akhisar Avcıları Yeni Atış Poligonuna Kavuştu!
Akhisar: (Kenan Molla)

Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneğinin Yeni Atış Poligonunun açılışı nedeniyle düzenlenen Trap Atışlarına Akhisar, Manisa, Çanakkale, Aydın, Antalya, Denizli, Balıkesir ve Kütahya’dan olmak üzere 172 Trap Atışcısı katıldı.

Akhisar’ın Çağlak mevkiinde Kent Orman alanı içerisinde Akhisar Belediyesinin desteğiyle yeni yapılan Atış Poligonunun açılışı nedeniyle düzenlenen Trap atışı müsabakalarına toplam 172 tap atışcısı katıldı.İki guruba ayrılan profesyonellerde 52 yarışmacı, amatörlerde 120 trapçı katıldı.Sabah saat 09:30 da başlayan trap atışları saat 19:00 da sona erdi. Profesyonellerde birinci Evren Garipcan  (Akhisar, Kupa ve Televizyon), ikinci Gürcan Ayhan (Saruhanlı, Kupa ve Havalı tüfek),  üçüncü Ahmet Özhan (Salihli, Kupa ve Ses tabancası), dördüncü Öner Civan (Akhisar, Madalya ve sürpriz hediye), beşinci Namık Filiz (Akhisar, Madalya ve sürpriz hediye), altıncı Üzeyir Çetinkaya (Madalya, ve sürpriz hediye) verildi. Amatörler müsabakalarında 120 Trap yarışmacısı katıldı. Amatörler gurubunda Birinci Hakkı Aytekin (Alaşehir, Kupa ve Televizyon), İkinci Akın Eytemiş (Edremit, Kupa ve havalı tüfek) Üçüncü Soner Ceylan (Akhisar, Kupa ve Ses tabancası), Dördüncü Erdinç kebapçı (Turgutlu, Madalya ve sürpriz hediye), Beşinci Mustafa Özeken (Akhisar, Madalya ve sürpriz hediye), Altıncı Erkan Baştürk (Alaşehir, Madalya ve sürpriz hediye) kazandılar.

Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneğinin yeni yapılan Trap atış poligonuna Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Manisa AKP milletvekili Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Yıldıztaş, Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Mehmet Sucu ve yönetim kurulu üyeleri ve trap atış severler katıldı.






Yorumlar