08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR BELEDİYE SPOR TAEKWONDO TAKIMI KAMPA GİRİYOR!

Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları Mehmet Baykan ve Aydın Çetinkaya 2007 yılında Gençler Avrupa Şampiyonası ve Büyükler Dünya Şampiyonası için; milli takım ve Akhisar Belediye Spor kulübü antrenörü Hüseyin Yüksel nezaretinde 35 gün

Akhisar Belediye Spor Taekwondo Takımı Kampa Giriyor!

29 Kasım 2006 Çarşamba 08:36

Bu haber toplam 2502 defa okunmuştur

Akhisar Belediye Spor Taekwondo Takımı Kampa Giriyor!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları Mehmet Baykan ve Aydın Çetinkaya 2007 yılında Gençler Avrupa Şampiyonası ve Büyükler Dünya Şampiyonası için; milli takım ve Akhisar Belediye Spor kulübü antrenörü Hüseyin Yüksel nezaretinde 35 gün sürecek kampa giriyor.

Kamp öncesi açıklama yapan antrenör Yüksel “ilçemize Türkiye Şampiyonasında dereceler kazandırdık, başta Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve Kulüp Başkanımız Ömer İşçi’ nin destekleriyle Akhisar Belediye Taekwondo Takımımız Türkiye Taekwondo federasyonunda sayılı kulüpler arasında bulunmaktadır. Sporcularımızın Dünya ve Avrupa dereceleri kazanmaları belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza, Akhisar halkımıza ve Türk Milletine borcumuzdur. Normal salon antrenmanımız harici günde 6 saatlık 35 gün sürecek olan kamp programımıza Aydın Çetinkaya 51. kg’ da Gençler Avrupa Şampiyonasına, Mehmet Baykan’ da 54 kg’ da Büyükler Dünya Şampiyonasına hazırlanmaları için sıkı antrenman programımıza 4 Aralık’ da başlıyoruz. Tüm halkımızla başarıyı kutlamak tek arzumuzdur” dedi.

Yorumlar