23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR BELEDİYESİ AYAKKABICI TAMİRCİLERİNİ MAĞDUR ETMEDİ

Akhisar Belediyesi yeni hizmet binası yapımı aşamasında kiracı olarak bulunan ayakkabı tamircilerini mağdur etmedi. Eski garaj mevkiine yapılan yeni hizmet binasında bulunan ayakkabı tamircilerine belediye binası arkasında 8 adet prefabrik işyeri

Akhisar Belediyesi Ayakkabıcı Tamircilerini Mağdur Etmedi

07 Ağustos 2007 Salı 10:17

Bu haber toplam 3132 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesi Ayakkabıcı Tamircilerini Mağdur Etmedi
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyesi yeni hizmet binası yapımı aşamasında kiracı olarak bulunan ayakkabı tamircilerini mağdur etmedi. Eski garaj mevkiine yapılan yeni hizmet binasında bulunan ayakkabı tamircilerine belediye binası arkasında 8 adet prefabrik işyeri yapıldı.

Mağduriyetlerinin giderildiği için Akhisar Belediye Başkanına teşekkür eden esnaf durumdan son derece memnun olduğunu belirtti. Hiçbir esnafı mağdur etmediklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Önemli kavşakların birleşim noktasında olan eski garaj alanını, çarpık yapılaşmadan kurtarmak ve doğru bir merkezi yapıya kavuşturmak için başlatılan yeni belediye hizmet binası oluşturulurken, daha önce bu alan içinde esnaf olarak çalışan kişileri de mağdur etmedik. Şu an ki belediye binasının arkasında 30. metrekarelik prefabrik yapılar kuruldu. Bu yapılarda esnafımız işlerine devam edebilecekler mutluyuz. Anahtarlarını teslim ettik, hayırlısı olsun” dedi.




Yorumlar