22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR BELEDİYESİ ÇOCUK KULÜBÜNE BÜYÜK İLGİ!

Akhisar Belediyesinin tam bir ay önce Reşatbey Mahallesi 167. sokakta açtığı çocuk kulübüne yoğun ilgi olduğu belirtildi. Vatandaşlar çocuklarını kulübe kaydettirmek için sırada bekliyor. Kontenjanın hemen dolması ile büyük ilgi gören çocuk kulübü

Akhisar Belediyesi Çocuk Kulübüne Büyük İlgi!

08 Nisan 2007 Pazar 01:59

Bu haber toplam 2441 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesi Çocuk Kulübüne Büyük İlgi!
Akhisar Akif ÖZALP

Akhisar Belediyesinin tam bir ay önce Reşatbey Mahallesi 167. sokakta açtığı çocuk kulübüne yoğun ilgi olduğu belirtildi. Vatandaşlar çocuklarını kulübe kaydettirmek için sırada bekliyor. Kontenjanın hemen dolması ile büyük ilgi gören çocuk kulübü hafta içi her gün hizmet veriyor. Çocukların oynayabileceği Akhisar’ daki ilk ve tek kapalı oyun alanından vatandaşlar çok memnun olduklarını ve devamının ne zaman açılacağını merak ediyor.

Salonda zeka geliştirici oyunlar, resim yapma, yap boz oyunlar, top havuzu gibi çeşitli çocukların çok zevk aldığı okul öncesi oyuncaklar bulunuyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Okul öncesi eğitimin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Bu maksatla hem eğitim hem de oyun amaçlı açtığımız çocuk kulübüme büyük ilgi oldu. Bunun gibi çocuk kulüplerimizin devamını bütçemiz elverdiği kadar bir de sponsor bulursak düşünüyoruz. Şehrimizin çeşitli yerlerindeki park oyun alanlarımızı da gün geçtikçe genişletiyoruz” dedi.













Yorumlar