08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR BELEDİYESİ  HALI SAHALARI YENİLENİYOR!

Akhisar Belediyesine ait 3 Halı saha’da çalışmalar devam ediyor. 1 Nolu Tariş karşısında bulunan halı saha tesislerinde yeni halı döşenme çalışmaları sona erdi. Halı üzerinde kaliteli malzeme kullanılırken kum ve kauçuk atılması ile halının uzun

Akhisar Belediyesi  Halı Sahaları Yenileniyor!

14 Ağustos 2006 Pazartesi 13:03

Bu haber toplam 3020 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesi  Halı Sahaları Yenileniyor!

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyesine ait 3 Halı saha’da çalışmalar devam ediyor. 1 Nolu Tariş karşısında bulunan halı saha tesislerinde yeni halı döşenme çalışmaları sona erdi. Halı üzerinde kaliteli malzeme kullanılırken kum ve kauçuk atılması ile halının uzun ömürlü olması planlanıyor. Ayrıca yıpranmış olan kale direkleri de yenilendi. Halı saha tesisinde bulunan soyunma odaları ve duş alanları yeniden düzenlendi.

Kaliteli malzeme kullanımının yanı sıra bütçeye uygun koşullarla yenilenen saha için, Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Sağlıklı bir neslin gelişimi için spor oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Belediyemizin imkanları dahilinde bu tip alanları, sporseverlerle buluşturmaya devam edeceğiz, amacımız halk sağlığı için spora teşvik edici alanlar kazandırmak, halkımıza hayırlı olsun ” dedi.


Yorumlar