08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR BELEDİYESİ ZABITALARINA İLETİŞİM SEMİNERİ!

Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün ve Belde, Kasaba Zabıta Müdürlüklerinin bir arada bulunduğu toplantıda halkla ilişkiler semineri verildi. İlk kez Akhisar’da düzenlenen Zabıtalara İletişim seminerini Akhisar Belediye lokalinde....

Akhisar Belediyesi Zabıtalarına İletişim Semineri!

18 Ağustos 2006 Cuma 16:10

Bu haber toplam 2021 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesi Zabıtalarına İletişim Semineri!

Akhisar: (Akif Özalp)

Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün ve Belde, Kasaba Zabıta Müdürlüklerinin bir arada bulunduğu toplantıda halkla ilişkiler semineri verildi.

İlk kez Akhisar’da düzenlenen Zabıtalara İletişim seminerini Akhisar Belediye lokalinde, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim görevlisi, Basri Özçelik verdi. Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Veletsin, ”Akhisar’ da ilk kez yapılan bu çalışma için, hizmet içi seminerler, çalışanların motivasyonunu ve hizmet akışını güçlü kılıyor. Hizmet Sektöründe iletişimin yeri oldukça önemli. Yaptığımız bu çalışmaya komşu belde ve kasabalardaki çalışma arkadaşlarımızı da davet ettik, verilen bilgilerle olumlu sonuçlar aldığımıza inanıyorum. Seminerimize 22 çalışma arkadaşımız katıldı. Seminer çok yararlı geçti, bir dahaki eğitim iki ay sonra motivasyon üzerine olacak” dedi.

 

 


 

 

Yorumlar