08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN 2006 YILININ EN İYİ ŞOFÖRLERİNE PLAKET!

Akhisar Belediyesi denetim altında bulunan şehrimiz muhtelif güzergahlarında yolcu taşımacılığı yapan, 26 adet denetimli minibüsü zabıta müdürlüğü Belediye trafik zabıta işleri birimi 2006 yılı boyunca denetimlerde bulundu.....

Akhisar Belediyesinden 2006 Yılının En İyi Şoförlerine Plaket!

13 Şubat 2007 Salı 17:49

Bu haber toplam 2479 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesinden 2006 Yılının En İyi Şoförlerine Plaket!
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyesi denetim altında bulunan şehrimiz muhtelif güzergahlarında yolcu taşımacılığı yapan, 26 adet denetimli minibüsü zabıta müdürlüğü Belediye trafik zabıta işleri birimi 2006 yılı boyunca denetimlerde bulundu.

Akhisar merkezinde belirlenmiş olan güzergahlarında intizam ve düzenli bir biçimde çalışma gösteren Nurettin Bahadır, Cemil Çatılı, Abdurrahman Pelitkıran, Alaattin Gülışık, Şeyhmus Tunç, Ahmet Köfüncü araç sahipleri Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Yıldıztaş tarafından plaket ile ödüllendirildi. Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Velestin bu şekildeki denetimlerin 2007 yılında da devam edeceğini belirtti.

Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Yıldıztaş “geçtiğimiz yıl içerisinde arkadaşlarımızın denetimli minibüslerdeki düzenli bir çalışması sonucu bu ödülleri hak ettiniz. Yaptığınız çalışmalarda özenli ve titizli bir şekilde davranıp örnek teşkil ettiğiniz için hepinizi tebrik ederim. İnşallah bundan sonra da örnek davranışlarınızla çalışmalarınıza devam edersiniz” dedi.






Yorumlar