23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN BAYRAM HEDİYESİ!

Akhisar Belediyesi doğuştan veya sonradan bedensel engelli olarak hayatına devam eden ve belediyeye sağlık raporu ile müracaat eden 5 vatandaşa özürlü arabaları bayram hediyesi olarak takdim edildi. Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Velestin...

Akhisar Belediyesinden Bayram Hediyesi!

10 Ekim 2007 Çarşamba 16:54

Bu haber toplam 2463 defa okunmuştur

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN BEDENSEL ENGELLİLERE BAYRAM HEDİYESİ
Akhisar (AKif ÖZALP)

Akhisar Belediyesi doğuştan veya sonradan bedensel engelli olarak hayatına devam eden ve belediyeye sağlık raporu ile müracaat eden 5 vatandaşa özürlü arabaları bayram hediyesi olarak takdim edildi. Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Velestin ve Müdür Yardımcısı Hasan Karabacak müracaat ederek başvuru yapan 5 kişiye Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı' nın da isteği üzerine araçları evlerine kadar götürerek teslim ettiler.

Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Velestin “Bu işi gönüllü olarak Allah rızası için yapıyoruz. Başkanımızın da isteği üzerine imkanlarımız ölçüsünde tüm engelliler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Yardımların istekler doğrultusunda devam edeceğini belirten Akhisar Belediye Başkanı Hızlı "Onlara acıma duygusuyla bakmamalıyız. Onları da kendimizden görüp ona göre davranmalıyız. Bir gün biz de engelli olabiliriz. Belediye olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik çeşitli yardımlar ve faaliyetler yapıyoruz. Amacımız, onları toplumla kaynaştırmaktır" dedi. Engelli araçlarının dağıtımı sırasında ise vatandaşların gözlerinde sevinç görülmeye değerdi.










Yorumlar