22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN GIDA DENETİMİ

Akhisar Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından 2008 yılına hızlı ve sıkı denetimlerle girildi. İlk aydan itibaren işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı ile tarihi geçmiş malları denetleyen Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yüzlerce Bakkal ve Market

Akhisar Belediyesinden Gıda Denetimi

29 Ocak 2008 Salı 14:19

Bu haber toplam 2805 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesinden Gıda Denetimi
>>Akif ÖZALP

Akhisar Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından 2008 yılına hızlı ve sıkı denetimlerle girildi. İlk aydan itibaren işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı ile tarihi geçmiş malları denetleyen Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yüzlerce Bakkal ve Marketin tarihi geçmiş gıda maddesine, imha etmek üzere el koydu.

Denetimler devam ederken kaçak kesim ihbarı alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri akşam mesai bitiminden sonra kırka yakın kasabı denetledi ve ilçedeki kasapların genel olarak hijyenik olduğunu, yönetmeliklere uygun kesim yapıldığını ve ihbarın asılsız olduğunu tespit etti.

Denetimlerin devam edeceğini söyleyen Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Velestin Hafta Sonu (Pazar Günleri) faaliyet göstermek isteyen esnafların da hafta tatil ruhsatlarını almalarını bu konudaki denetimlerin yakın zamanda başlayacağını söyleyerek ilgili esnaflara uyarılarda bulundu.























 


Yorumlar