18 Ekim 2024
  • Manisa10°C
  • İzmir13°C

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN İŞ MAKİNESİ ALIM REKORU

Akhisar Belediyesi Salih Hızlı döneminde iş makinelerine büyük önem vererek yaklaşık 1 milyon YTL tutarında yatırım yaptı. 14 aracın alındı dönemde belediye tarihinde araç alım rekoru kırıldığı belirtildi.....

Akhisar Belediyesinden İş Makinesi Alım Rekoru

02 Ağustos 2007 Perşembe 11:02

Bu haber toplam 3421 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesinden İş Makinesi Alım Rekoru
Akhisar (Akif ÖZALP)

Akhisar Belediyesi Salih Hızlı döneminde iş makinelerine büyük önem vererek yaklaşık 1 milyon YTL tutarında yatırım yaptı. 14 aracın alındı dönemde belediye tarihinde araç alım rekoru kırıldığı belirtildi.

İş makinelerinin genişletilmesine büyük önem verdiğini belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Bugüne kadar 14 iş makinesi ve araç alımında bulunduk. Şehrimizin içerisinde çalışmalarda araçlarımız hiçbir şekilde boş kalmıyor ve devamlı çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı çalışması yanında asfaltlama çalışmalarımıza da büyük önem verdik. Aldığımız araçlar sayesinde sadece bu yıl 100 bin metrekare sathi kaplama yaparak yüzde 90 oranında işlerimizi bitirdik. Şehrimizin kıyı bölgelerinde kalan yerleşim bölgelerinde de 10 bin metrekare sıcak asfalt yaptık. Bu konuda eksik kaldığımız bir asfalt silindiri ve kepçe alımında bulunduk” dedi.



Yorumlar