08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN PAZARYERİNE ÜCRETSİZ TARTI!

Akhisar Belediye Zabıtası ekipleri belediyeye gelen istek ve belirlenen ihtiyaç üzerine daha önceden Pazar yerlerine kurulan zabıta noktalarına birer kantar koyarak vatandaşın hizmetine sundu......

Akhisar Belediyesinden Pazaryerine Ücretsiz Tartı!

13 Ekim 2006 Cuma 17:25

Bu haber toplam 2350 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesinden Pazaryerine Ücretsiz Tartı!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediye Zabıtası ekipleri belediyeye gelen istek ve belirlenen ihtiyaç üzerine daha önceden Pazar yerlerine kurulan zabıta noktalarına birer kantar koyarak vatandaşın hizmetine sundu. 

Toplam 850’ ye yakın pazarcının tezgah açtığı Akhisar’ ın en yoğun pazarı olan Çarşamba Pazarı’ nda ve Pazar pazarında artık vatandaş aldıklarının ağırlık kontrollerini kendi de yapabilecek. 

2 ay önce yine vatandaşların istek ve şikayetlerine destek ve anında müdahale edebilmek için kurulan zabıta noktaları için,  Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Vatandaşlarımızın her türlü istek ve şikayetini kısa sürede müdahale edebilecek çözümler üretmeye çalışıyoruz. Çok yakında da bu zabıta noktalarına yeni bir işlev daha kazandırarak tahsilat büroları da kurma girişimlerimiz var. Vatandaşlarımızın dilek, istek ve şikayetleri çalışmalarımızı yönlendirebilmek için de önemli. O nedenle bu noktalara yapacakları istek ve önerileriyle, kentimize kalıcı ve soruna yönelik çözümler üreteceğimize inanıyorum” dedi. 

Yorumlar