08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI NAMAĞLUP DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bölgesel Lig Basketbol (D) gurubunda  mücadele eden, ve grubun  tek namağlup takım olan Akhisar Belediye spor İzmir Deplasmanda 9 Eylül Üniversitesini 9 sayı farkla 91-100 sayı ile yenerek 4 maçta 4. galibiyetini aldı. Bu hafta kendi sah

Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı Namağlup Devam Etmek İstiyor

12 Aralık 2007 Çarşamba 12:56

Bu haber toplam 2192 defa okunmuştur

Menajeri Erkan Poğaçacı,“Seyircimizle Beraber İzmir Spor Maçını Kazanıp 5’te 5 Yapmak İstiyoruz” dedi
>>>>>Kenan MOLLA

Bölgesel Lig Basketbol (D) gurubunda  mücadele eden, ve grubun  tek namağlup takım olan Akhisar Belediye spor İzmir Deplasmanda 9 Eylül Üniversitesini 9 sayı farkla 91-100 sayı ile yenerek 4 maçta 4. galibiyetini aldı. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İzmir spor hazırlıklarına başladı. Gurubun Lideri Akhisar Belediye ile son sıradaki İzmir spor müsabakası karşısına 5.galibiyetini almak için çıkacak.

Bölgesel Lig’de Gurubun tek namağlup takımı olarak, ligin ilk yarısının son iki haftasına girildiğini açıklayan Akhisar Belediye spor basketbol takımı menajeri Erkan Poğaçacı, “ Üst üste  üç maçımızı kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Cumartesi günü sahanızda İzmir spor ile karşılaşacağız. Gelecek haftada grubumuzun güçlü takımı  Tire Gücü’nü konuk edeceğiz. Kurban bayramı sonrası başlayacak olan İkinci yarı maçları kendi seyircimiz önünde oynayacağımız Piri Reis takımı karşılaşacağız. Her geçen hafta basketbol severlerin ilgi gösterip salonumuza gelmeleri karşısında son derece seviniyoruz. Bu hafta da seyircimiz ile birlikte coşarak İzmir spor  karşısına da  galibiyet alarak 5’te 5 yapmak istiyoruz” dedi.


 
Yorumlar