08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR GÖZTEPE’ NİN KONUĞU OLUYOR!

3. lig 3. grupta Akhisar Belediyespor Göztepe karşılaşması Perşembe günü İzmir’ de Altay Alsancak standında yapılacak. Saat 15’ de başlayacak karşılaşmayı Veysel Aydoğan yönetecek. Ligde 13. sırada yer alan Akhisar Belediyespor 5 beraberlik ve 2 y

Akhisar Belediyespor Göztepe’ nin konuğu oluyor!

25 Ekim 2006 Çarşamba 15:43

Bu haber toplam 2236 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor Göztepe’ nin konuğu oluyor.
Akhisar (Kenan MOLLA)

3. lig 3. grupta Akhisar Belediyespor Göztepe karşılaşması Perşembe günü İzmir’ de Altay Alsancak standında yapılacak. Saat 15’ de başlayacak karşılaşmayı Veysel Aydoğan yönetecek. Ligde 13. sırada yer alan Akhisar Belediyespor 5 beraberlik ve 2 yenilgisi ile 5 puan toplarken, 12. sırada yer alan Göztepe 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 8 puan topladı.

Futbolcularına sonsuz güven duyan Akhisar Belediyespor Başkanı Ömer İşçi “futbolcularımızı çok istekli ve arzulu görüyorum, geçen hafta çok iyi oyun sergilememize rağmen 3 puan ile tanışamadık, geçen sezon deplasmanda beraber kaldığımız Göztepe’ yi yenip 3 puan ile tanışmak istiyoruz” dedi.

Zor bir maç oynayacaklarını belirten Göztepe Teknik Direktörü Ahmet Kılıç “Genç futbolcularım stresin kurbanı oluyor. Seyircimizin desteği ile kazanacağız” dedi.

Yorumlar