23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU!

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Akhisar Belediye spor 11 Ağustos Cumartesi günü Y.Turgutlu spor’un sezon açılışı yapacağı maçla sezon açılışını yapacak. 4. Hazırlık maçını yapacak olan yeşil siyahlılar futbolculara verilecek bir günlük tatilden s

Akhisar Belediyespor Hazırlık Maçları Programı Belli Oldu!

10 Ağustos 2007 Cuma 19:22

Bu haber toplam 2721 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor Hazırlık Maçları Programı Belli Oldu!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Akhisar Belediye spor 11 Ağustos Cumartesi günü Y.Turgutlu spor’un sezon açılışı yapacağı maçla sezon açılışını yapacak. 4. Hazırlık maçını yapacak olan yeşil siyahlılar futbolculara verilecek bir günlük tatilden sonra, 13 Ağustos Pazartesi günü tekrar toplanarak Tesislerde çalışmalarına başlayacak. Hafta içinde Ege Üniversitesinde sağlık kontrolünden geçen Akhisar Belediye spor, 14-15-16 Ağustos  Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri arka arkaya kendi sahasında Kütahya Linyitspor, Ayvalıkgücü ve Balıkesir Belediyespor ile 3 hazırlık maçı daha oynayacak.

Akhisar Belediye Spor Menajeri Memiş Büyük,”Kulüp  Başkanımız Ömer İşçi ve  yönetim kurulu üyelerimiz ve teknik ekip ile sık sık toplantılar yapıp lige hazır girmenin çalışmalarını yapıyorlar. Cuma günü yapacağımız  tek çalışmadan sonra Cumartesi günü ikinci lig ekibi  Y. Turgutluspor’un sezon açılışında katılacağız” dedi.

Yorumlar