08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA BEKLENEN REVİZYON GERÇEKLEŞTİ!

3.Lig 3. Grup’ta Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Akhisar Belediyespor üst üste aldığı başarısız sonuçlardan sonra kadroda revizyona gitti. İkinci yarı çalışmalarına Can, Şenol, Emrah, Erkan Aslan, Bahadır ve Turgut’la yollarını ayırdı.....

Akhisar Belediyespor’da Beklenen Revizyon Gerçekleşti!

23 Aralık 2006 Cumartesi 18:59

Bu haber toplam 2883 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor’da Beklenen Revizyon Gerçekleşti!
AKHİSAR: (Kenan Molla)

3.Lig 3. Grup’ta Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Akhisar Belediyespor üst üste aldığı başarısız sonuçlardan sonra kadroda revizyona gitti. İkinci yarı çalışmalarına Can, Şenol, Emrah, Erkan Aslan, Bahadır ve Turgut’la yollarını ayırdı.

Akhisar Belediye spor Başkanı Ömer İşçi; ”İlk yarı takımımızdan beklediğimiz futbolu sahaya yansıtamadılar.Aldığımız başarısız sonuçlardan sonra puan cetvelinde alt sıralarda yer aldık.Teknik Direktörümüz Atilla Özcan ile yaptığımız toplantıdan sonra Can, Bahadır, Şenol, Emrah, Turgut ve Erkan Aslan ile yollarımızı ayırdık. İsmail Aydınlı ile Göztepe maçından sonra takımdan ilişkisi kesildi. Pazartesi günü diğer futbolcularımızla tesislerde toplanacağız.Kurban Bayramı Arifesine kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. 4 Ocak’ta Antalya’da 10 günlük kampa gidiyoruz. Kamp öncesi en az 4-5 futbolcu transfer edeceğiz. Alt yapı Paf takımda 5-6 futbolcuyla Profesyonel  yaparak kadromuzu genişleteceğiz” dedi.

Yorumlar