22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DAN BİR GÜNDE 2 HAZIRLIK MAÇI!

Akhisar Belediyespor 3. hazırlık maçını 3. ligi 2.Grupta mücadele eden Sivas Divriği spor ile yaptı maçı karşılıklı atılan penaltılarla 1–1 berabere bitti. Antalya Manavgat Süral Otel’de İkinci yarı hazırlıkları için kampta bulunan......

Akhisar Belediyespordan Bir Günde 2 Hazırlık Maçı!

08 Ocak 2007 Pazartesi 17:45

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur

Akhisar 3. Hazırlık Maçında 1–1 Berabere kalırken, 4. Hazırlık Maçında Hollanda Temsilcisini yendi!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyespor 3. hazırlık maçını 3. ligi 2.Grupta mücadele eden Sivas Divriği spor ile yaptı maçı karşılıklı atılan penaltılarla 1–1 berabere bitti.

Antalya Manavgat Süral Otel’de İkinci yarı hazırlıkları için kampta bulunan Akhisar Belediye spor çalışmalarına sabah kros, öyleden sonra da topla çalışmalar yaptıklarını söyleyen Genel Kaptan Vedat Helvacıoğlu;” 30 kişilik ekip ve futbolcularla kamp çalışmalarımız neşeli geçiyor. Fırsat bulduğumuzda burada kamp yapan takımlarla hazırlık maçları yapıyoruz. Kampta yaptığımız İki hazırlık maçında 2–1, 5–3 gibi skorlarla galibiyet ile kapadık üçüncü maçımızı Sivas Divriği spor ile yaptık. Karşılaşmada iyi mücadele etmemize rağmen karşılıklı atılan penaltılarla 1–1 berabere bitti. İlk yarıyı Hasan Basri’nin ayağından attığımız Penaltı ile devreyi 1-0 önde kapadık.İkinci yarıda şanssız bir penaltı ile karşılaşmadan 1-1 eşitlik ile ayrıldık.Bu gün saat 13:30 4. Hazırlık maçımızı Hollanda’nın Süper Amatör takımlarından XEVRSER S.C takımı ile oynayacağız” dedi.

Bu gün saat 13.30 4. Hazırlık maçında Hollanda’nın Süper Amatör takımlarından XEVRSER S.C takımı ile oynadığı maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. Karşılaşmada 10. dakikada Ahmet’in attığı golle durumu 1-0 yapan Akhisar Belediye 15.dakikada Mustafa Karakaya’nın ayağından kazandığı golle 2-0 oldu. Ve ilk yarı Akhisar Belediye spor Hollanda Süper Amatör takımı XEVRSER S.C karşınında 2–0 önde kapadı.

İkinci yarıda oyuna kontrol başlayan Akhisar Belediye İlk yarıda attığı iki gol ile karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Yorumlar