22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR' DA 81 KÖY MUHTARI BİR ARAYA GELDİ!

Akhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyetinde 2008 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere köy muhtarları üye seçimi için Akhisar Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı...

Akhisar da 81 Köy Muhtarı Bir Araya Geldi!

12 Aralık 2007 Çarşamba 13:10

Bu haber toplam 5112 defa okunmuştur

Akhisar' da 81 Köy Muhtarı Bir Araya Geldi!
>>>>>Kenan MOLLA

Akhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyetinde 2008 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere köy muhtarları üye seçimi için Akhisar Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı salonunda bir araya geldi.

3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanununun 5263 sayılı Kanunla değişik 7. maddesi gereğince Akhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2008 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere köy muhtarları kendi aralarından seçecekleri bir üyenin belirlenmesi amacıyla Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek Başkanlığında 86 köy muhtarından 81 köy muhtarının katıldığı toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

81 köy muhtarının katılmış olduğu toplantıda Doğan Köyü Muhtarı İsa Demirel’ in önerisiyle Dayıoğlu Köyü Muhtarı Halil İbrahim Güler Mütevelli heyetinde 2008 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere seçildi.

Seçim sonrası Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, toplantıya katılan 81 köy muhtarı arasından 10 köy muhtarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Teşekkür Belgesi olan Köy Muhtarları; Doğankaya Köyü Muhtarı İsa Demirel, Kocakağan Köyü Muhtarı İsmail Orcan, Başlamış Köyü Muhtarı Nuri Güler, Üçavlu Köyü Muhtarı Mustafa Akdeniz, Dereköy Muhtarı Musa Pehlivan, Sazoba Köyü Muhtarı Çetin Karabulut, Bünyaniosmaniye Köyü Muhtarı Ali İhsan Gümüş, Sindelli Köyü Muhtarı Tunay Aytan, Arabacıbozköy Muhtarı Ali Kuşçu ve Mehmet Hüseyin Şen’ e Kaymakam Mustafa Çek tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.



















Yorumlar