08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir25°C

AKHİSAR' DA MOTORSİKLET KAZASI!

Akhisar’ da motorsiklet sürücüsü aşırı hız ve hatalı sollamadan dolayı hayatından oluyordu. Akhisar içerisinden geçen İzmir-İstanbul karayolu üzerinde dönüş için ışıklarda bekleyen 45 YV 229 plakalı Medar Beldesine ait servis aracına, arkadan çarp

Akhisar da Motorsiklet Kazası!

14 Aralık 2007 Cuma 16:49

Bu haber toplam 7599 defa okunmuştur

- AKHİSAR’ DA MOTORSİKLET KAZASI

- KASK TAKMADIĞI İÇİN AZ KALIN CANINDAN OLUYORDU

>>Akif ÖZALP

Akhisar’ da motorsiklet sürücüsü aşırı hız ve hatalı sollamadan dolayı hayatından oluyordu. Akhisar içerisinden geçen İzmir-İstanbul karayolu üzerinde dönüş için ışıklarda bekleyen 45 YV 229 plakalı Medar Beldesine ait servis aracına, arkadan çarpan 45 HA 1329 plakalı Motorsiklet sürücüsü G.A. aşırı süratten dolayı az kalsın canından oluyordu.

Bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek minibüs altına giren G.A. olay yerinde ağır yaralandı. Olay yerine gelen acil servisin ilk müdahalesi ardından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorlar tedavi altına alınan G.A.’ nın kask takmadığı için darbeyi başından aldığını biraz daha geç kalındığından hayatından olabileceği bildirdi. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kalan devlet karayolu trafiğe açılırken, yetkililer özellikle kış aylarında motor kullanan sürücülere kask takmaları konusunda uyardı.















Yorumlar