23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR DERSHANELERİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ!

Akhisar’da Eğitime hizmet veren Akhisar Merkez ABC Dergisi Dershanesi ve Çağlak şubesi Müdürü Timur Bektaş, Elit Dershanesi Müdürü Kemal Şahin, Körfez Dershanesi Müdürü Halil Güner, Sınav Dergisi Dershanesi şube Sorumlusu Mücahit......

Akhisar Dershaneleri Belediye Başkanını Ziyaret Etti!

24 Nisan 2007 Salı 16:18

Bu haber toplam 3146 defa okunmuştur
Akhisar Dershaneleri Belediye Başkanını Ziyaret Etti!
Akhisar Kenan MOLLA

Akhisar’da Eğitime hizmet veren Akhisar Merkez ABC Dergisi Dershanesi ve Çağlak şubesi Müdürü Timur Bektaş, Elit Dershanesi Müdürü Kemal Şahin, Körfez Dershanesi Müdürü Halil Güner, Sınav Dergisi Dershanesi Müdürü Mehmet Özkök, Mücahit Uzun, Hedef Dershanesi Müdürü Sorumlusu Bahadır Sınay sıkıntı duydukları konuları Akhisar Belediye Başkan vekili Hüseyin Eryüksel' e bildirdiler.

Dershaneler birliği dershanelerin yaşadıkları su parası, reklam vergileri, hafta sonu çalışma ücretleri ve pankart asımlarında yaşadıkları sıkıntıları aktardılar. Ayrıca Çağlak Festivali çerçevesinde düzenlene sergi açılımlarındaki dağınık ortamın sıkıntısı belirttiler. Daha sonra ÖSS kurslarının halk eğitim ve belediye işbirliği ile yapılmasında verimin alınamadığını belirterek aynı veya daha düşük maliyete bunu dershanelerin üstlenebileceğini belirttiler.

Akhisar Belediye Başkan Vekili Hüseyin Eryüksel "Su paralarında istemiş olduğunuz kısımı komisyon ile görüşüp gerekli bilgileri aktaracağım. Reklam vergileri ise bizler kanunda belirtilen rakamların ne tavan nede taban fiyatlarını alıyoruz. Bizler bunların en makulü olan orta kısımdan bir fiyat belirledik. Pankart kısmında bizim tarafımızdan yaşadığınız her türlü sıkıntıyı bizlere bildirin gerekli işlemleri yaparız. Çağlak Festivali olarak yaşanan sıkıntıları inşallah önümüzdeki yıl gidereceğiz ve her firma kategori olarak ayrımı yapılacaktır. Öss kurslarındaki düşünceniz ise son derece memnuniyet vericidir. Bu konuda tekliflerinizi bekliyorum" dedi.

Yorumlar