23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR DSP İLçE TEşKİLATıNDAN İFTAR YEMEğİ!

Akhisar DSP İlçe Teşkilatı her Cuma muhtaç kişilere parti lokalinde kendi yaptıkları ev yemekleri ile iftar veriyor. İlk Cuma ile başlayan DSP ilçe lokalindeki yemeğe Manisa İl Baş

Akhisar DSP İlçe Teşkilatından İftar Yemeği!

30 Eylül 2006 Cumartesi 14:18

Bu haber toplam 2171 defa okunmuştur

Akhisar DSP İlçe Teşkilatından İftar Yemeği!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar DSP İlçe Teşkilatı her Cuma muhtaç kişilere parti lokalinde kendi yaptıkları ev yemekleri ile iftar veriyor. İlk Cuma ile başlayan DSP ilçe lokalindeki yemeğe Manisa İl Başkanı Eyüp Özmen, İl sekreteri şerif Bilgin, eski milletvekili MYK üyesi İsmail Bozdağ, MYK yönetim kurulu üyesi Faruk Türkoğlu ve Akhisar ilçe DSP yönetim kurulu, partili üyeler katıldı.

İftar yemeği ardından konuşan Akhisar DSP İlçe başkanı Ömer Karaduman “AKP hükümeti insanlarımızı öyle bir noktaya getirdi ki insanlarımız birbirlerini ancak böyle özel günlerde toplanarak görebiliyoruz. Fakat Demokratik Sol Parti Genel Başkanımız Zeki Sezer ve bizler il, ilçe ve belde yönetimlerimizle işte bugün olduğu gibi her zaman bu birlik ve beraberliğimizi bozmayıp ta ki AKP hükümetini yollayıncaya kadar var gücümüzle tüm, insanlarımızla ülkemizde yaşayan bütün insanların refaha kavuşması için misakı milli sınırlarımızı koruyan Mehmetçiğimizin, askerlerimizin askerlik yan gelip yatmak yeri değil zihniyetinden kurtulmak için hep birlikte el ele çalışarak dürüst devlet dürüst millet yaratmak için iktidar olmak için tek alternatif tek seçenek demokratik sol parti diyorum” dedi.

Konuşma sonrası Akhisar DSP İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri birlikte yeni açılan Zeytinliova DSP belde teşkilatını ziyaret ettiler. Burada vatandaşın dertlerini ve isteklerini dinleyen parti üyeleri daha sonra kahve toplantısında yapacakları çalışmaları anlattılar.





Yorumlar