08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir25°C

AKHİSAR ELEKTRİKÇİLER VE MOTORCULAR ODASINDAN FUAR ZİYARETİ!

Akhisar Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası TÜYAP Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Elektrik, Elektronik Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu’ na oda...

Akhisar Elektrikçiler ve Motorcular Odasından Fuar Ziyareti!

10 Aralık 2007 Pazartesi 15:40

Bu haber toplam 2629 defa okunmuştur

Akhisar Elektrikçiler ve Motorcular Odasından Fuar Ziyareti!
>>>>>Kenan MOLLA)

Akhisar Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası TÜYAP Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Elektrik, Elektronik Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu’ na oda üyeleri katılımı gerçekleşti.

Akhisar Elektrikçiler, Elektronikçiler, Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Vatansever “Günümüz koşullarında değişen bilgi ve teknolojiyi yakından takip etmek için Bursa Tüyap Fuarcılık şirketinin düzenlemiş olduğu elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarına, odamız üyelerinin kendilerini geliştirmeleri için düzenlediğimiz gezimiz olumlu geçmiştir. Odamız üyelerinin ufkunu açmak değişen bilgi ve teknolojiyi yerinde görmek için bu tür organizasyonları yakından takip etmekte ve üyelerimize de gerekli bilgileri ulaştırmaktayız. Değerli üyelerimden de bu tür organizasyonlara daha duyarlı davranmalarını bekliyorum. Ben ve yönetim kurulum, üyelerimden gelecek teklifleri değerlendirmeye her zaman hazırız, bizleri bu organizasyonda yalnız bırakmayan üyelerimize de ayrıca yönetim ve denetim kurullarım adına teşekkür ederim” dedi.













Yorumlar