08 Eylül 2024
  • Manisa22°C
  • İzmir24°C

AKHİSAR EMEK PARTİSİNDEN “EVRENSELLE DAYANIŞMA GECESİ”

Emek Partisi Akhisar ilçe örgütünün düzenlediği “Evrenselle Dayanışma Gecesi” Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapıldı. Gecenin açılış konuşmasını Emek Partisi Akhisar İlçe Başkanı Tuncay Çap Salonu dolduran....

Akhisar Emek Partisinden “Evrenselle Dayanışma Gecesi”

28 Ocak 2007 Pazar 17:02

Bu haber toplam 2953 defa okunmuştur

Akhisar Emek Partisinden “Evrenselle Dayanışma Gecesi”
Akhisar (Kenan MOLLA)

Emek Partisi Akhisar ilçe örgütünün düzenlediği “Evrenselle Dayanışma Gecesi” Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapıldı. Gecenin açılış konuşmasını Emek Partisi Akhisar İlçe Başkanı Tuncay Çap Salonu dolduran izleyicilere hoş geldin dedikten sonra “Grup Günizi” birbirinden güzel eserleri okudurlar.

Evrensel Gazetesi adına konuşmacı Adil Şentürk “işçi ve emeklilerin bilinçlerini açabilmek, evrensel gazetesi işçi halkı ve ezilenlerin sesi kulağı olarak bugünlere gelmiştir. İşçi emekçisinin gelişebilmesi için var gücü ile çalışacaktır. Bundan önceki ve şimdiki hükümet verdikleri sözlerini tutmamışlardır. Herhalde bundan sonrakilerde tutmayacaklardır. Amerika bizi Irak halkı ile karşı karşıya getirmek istemektedir. Bugün doğmamış çocuğun 5 bin 600 dolar borcu vardır” dedi.

Kurulma aşamasındaki televizyon kanalı için deklarasyon ve destekçi aydınların imzaları işten çıkarılan Soma Maden işçisi Müslüm Öz okurken, Sezgin Çaybaşı ise Graniser işçilerinin işten atılış mücadelesini anlattı. Daha sonra da Evrensel Gazetesi tanıtım için kısa bir vizyon gösterisinin ardından Tolga Sağ sahne alarak izleyicilere güzel bir gece geçirtti.








Yorumlar