08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR EVİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

3.Lig 3. Grupta mücadele den Akhisar Belediye spor ikinci yarı hazırlıkları için gittiği Antalya’dan döndü. Bir günlük dinlenmeden sonra tesislerde ilk idmanı Teknik direktör yardımcısı İlker Yanar yaptırdı. Teknik Direktör Atilla Özcan Antalya’

Akhisar Evinde Çalışmalara Başladı!

15 Ocak 2007 Pazartesi 22:52

Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur

Akhisar Evinde Çalışmalara Başladı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

3.Lig 3. Grupta mücadele den Akhisar Belediye spor ikinci yarı hazırlıkları için gittiği Antalya’dan döndü. Bir günlük dinlenmeden sonra tesislerde ilk idmanı Teknik direktör yardımcısı İlker Yanar yaptırdı. Teknik Direktör Atilla Özcan Antalya’da Teknik Direktörler seminerine katıldığından futbolcular antrenmanları Yardımcı antrenör İlker Yanar nezaretinde  yaptılar.

Kadrosuna alt yapıdan Göker, Fırat, Levent, Ramazan, Bülent, Kadir ve Hakan’ı alan, ara transferde, Defansa Fatih (Darıca Gençlerbirliği), Serkan (V.Manisa Paf), Orta Saha’ya  Hasan (Marmaris), Azmi (Yalova), Sol Kanata Fırat (Zeytinburnu), Santrfor İbrahim (Nazilli), Abdullah (Of Spor) ilk antrenmanı tesislerde yaptılar.

Akhisar Belediyespor Antrenör İlker Yanar; “10 günlük Antalya Manavgat kamp çalışmalarımız çok iyi geçti. Çalışma ve hazırlık maçlarıyla iyi bir kamp dönemi geçirdik. 7 hazırlık maçı yaptık, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldık. Bu maçlar ölçü değil takıma yeni gelen arkadaşlarla takım çabuk kaynaştı.  Kampta sabah dayanıklı tempolu idman, öğleden sonra topla çalışmalar yaptık. Alt yapıdan gelen gençlerimizle uyum içinde çalıştık. Bir günlük izinden sonra kendi tesislerimizde çalışmalarımıza başladık” dedi.


Yorumlar