22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR GENÇ BASKETÇİLERİ BAŞKAN KÜTAHYA’YA UĞURLADI!

Akhisar Belediye spor Genç Kızlar Basketbol takımı, Kaptan Ecem Kundil, Setenay, Nilay, Elif, Elif, Burcu, Cansu, Hacer, Nihan, Nur ve Antrenör Erkan Puaçacı  Belediye Bakanını ziyaret ettiler.Belediye Başkanı Salih Hızlı Genç Basketbol takım

Akhisar Genç Basketçileri Başkan Kütahya’ya Uğurladı!

19 Nisan 2007 Perşembe 16:59

Bu haber toplam 3266 defa okunmuştur

Akhisar Genç Basketçileri Başkan Kütahya’ya Uğurladı!
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediye spor Genç Kızlar Basketbol takımı, Kaptan Ecem Kundil, Setenay, Nilay, Elif, Elif, Burcu, Cansu, Hacer, Nihan, Nur ve Antrenör Erkan Puaçacı  Belediye Bakanını ziyaret ettiler.Belediye Başkanı Salih Hızlı Genç Basketbol takım oyuncularına şans getirsin diye Minyatür Ayı maskotları ve çanta hediye etti.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Sizlerle gurur diyorum. Çok büyük işler başarıyorsunuz. Akhisar’ımızın ismini Türkiye’ye duyuruyorsunuz. İnşallah Kütahya’da da şampiyon olarak dönersiniz. Hepinizi bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Akhisar Belediye spor Genç Kız Basketbol Takımı Ecem Kundil, “Kütahya’da oynayacağımız Türkiye Şampiyonası Belediye Başkanımız Salih Hızlı’yı ziyaret ettik. Aydın’da ki Türkiye şampiyonası gurup maçlarında şampiyon olduk. Türkiye’de ilk 16 takım arasına girdik. Bu başarımızı Kütahya Türkiye Şampiyonası grup maçlarında da tekrarlamak istiyoruz, inşallah başarırız“ dedi.









Yorumlar