08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR GÜREŞ TAKIMI EDİRNE YOLCUSU!

Akhisar Belediyespor takımı 25 güreşçisi ile 446. tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılmak üzere dün akşam yola çıktılar. İlk kez tarihi Kırkpınar yaşlı güreşlerine katıldığını belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Ömer İşçi "Bir yıldır ça

Akhisar Güreş Takımı Edirne Yolcusu!

28 Haziran 2007 Perşembe 18:03

Bu haber toplam 2927 defa okunmuştur

Akhisar Güreş Takımı Edirne Yolcusu!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyespor takımı 25 güreşçisi ile 446. tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılmak üzere dün akşam yola çıktılar. İlk kez tarihi Kırkpınar yaşlı güreşlerine katıldığını belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Ömer İşçi "Bir yıldır çalışmalarını aralıksız sürdüren güreş takımımızda bu yıl Kırkpınar' ın her kademesinde mücadele edeceğiz. Güreş antrenörü Şahin Koca ve yardımcısı Ertan Çelik ile uyum içerisinde geçen çalışmalardan sonra Kırkpınar' da güreşçilerimizden derece bekliyorum" dedi.

Akhisar Belediyespor Güreş Takımı antrenörü Şahin Koca ve Yardımcı antrenör Ertan Çelik "Bu yıl ilk defa Kırkpınar yağlı güreşlerine katılıyoruz. Buradan her branştan derece yapıp Akhisar' ımızın adını duyurmak istiyoruz, çok çalıştık inşallah derecelerle Akhisar' a dönmek istiyoruz" dedi. Son olarak kurban kesilerek 25 kişiden oluşan güreşçi kafilesi Edirne' ye yolcu edildi.




Yorumlar