08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR’ IN EN BÜYÜK HALI SAHASI AÇILDI!

Akhisar kovalık mevkinde bulunan Akhisar Sağlık Meslek Lisesi bahçesine yapılan yeni halı saha işletme tesisi ebatları ile Akhisar’ ın en büyük hala saha ünvanını aldı.......

Akhisar’ ın En Büyük Halı Sahası Açıldı!

12 Mayıs 2007 Cumartesi 15:06

Bu haber toplam 12229 defa okunmuştur

Akhisar’ ın En Büyük Halı Sahası Açıldı!
Akhisar (Barış GEZİCİ)

Akhisar kovalık mevkinde bulunan Akhisar Sağlık Meslek Lisesi bahçesine yapılan yeni halı saha işletme tesisi ebatları ile Akhisar’ ın en büyük hala saha ünvanını aldı.

51 metre uzunluğundan ve 26 buçuk metre genişliğindeki Fifa onaylı suni çim tamamen branda ile kapalı olan halı sahanın tamamen faaliyete geçtiği bildirildi. Fatih Halı Saha Tesisleri işletmecisi Aziz Dağ “Türkiye’ nin her yerinde bulunan halı sahalarımızın Akhisar’ da da Avrupa standartlarında bir hala saha kazandırmamız bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Tesisimizin soyunma odaları, duşları, 24 saat sıcak suyu, çatı kafeterya, otoparkı ile hizmete girmiştir. Halı sahamız Akhisar’ ın en büyük halı saha işletme özelliğinin olması yanında hizmeti ile de öncü olacağına inanıyorum. Tesisimizde 1 saatlik saha ücreti 60 YTL’ dir ve normal olarak 14 kişi oynayabilmektedir. Bizlerle 4123433 nolu telefon ile iletişime geçebilirler” dedi.












Yorumlar