08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU TOPLANDI!

Akhisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Latif Çakmak Başkanlığında Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda dün bir araya geldi. Belirlenen programların görüşülmesi ve karara bağlanması amacıyla toplantıya Başkan Latif Çakmak, üyelerden Muzaffer Doyduk.

Akhisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı!

04 Mayıs 2007 Cuma 19:29

Bu haber toplam 2496 defa okunmuştur

Akhisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı!
Akhisar (Barış GEZİCİ)

Akhisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Latif Çakmak Başkanlığında Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda dün bir araya geldi. Belirlenen programların görüşülmesi ve karara bağlanması amacıyla toplantıya Başkan Latif Çakmak, üyelerden Muzaffer Doyduk, Cemal Gürmen, İbrahim Ata, Erkin Güney, Feza Yavuzkasap, Sema Çolakoğlu ve sekreter Evren Balgöz katıldı.

Toplantıda ilk olarak Reşatbey Mahallesinde yapılması planlanan Reşat Bey’ in anıtı ile ilgili durum değerlendirilmesi yapıldı. 548. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri çerçevesinde hazırlanan program üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Daha sonra Sekreter Evren Balgöz kadın meclisi çalışmalarını aktararak hanım eller pazarı ve danışman grup belirlenmesi hakkın konsey üyelerine bilgi verdi. Son olarak istek ve öneriler alındıktan sonra toplantı son buldu.




Yorumlar