23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR LİSESİ VE ÇAĞLAK ANADOLU LİSESİNDEN DAYANIŞMA ÇAY’I!

Akhisar Lisesi ve Çağlak Anadolu Lisesi Okul aile birliğinin tanışma ve dayanışma çay’ı Kanburoğlu Spor tesisleri salonunda yapıldı.Gündüz saat 13.00’te başlayan dayanışma çay’ında konuşan Akhisar Lisesi Çağlak Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ufuk

Akhisar Lisesi ve Çağlak Anadolu Lisesinden Dayanışma Çay’ı!

17 Aralık 2006 Pazar 01:12

Bu haber toplam 5242 defa okunmuştur

Akhisar Lisesi ve Çağlak Anadolu Lisesinden Dayanışma Çay’ı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA

Akhisar Lisesi ve Çağlak Anadolu Lisesi Okul aile birliğinin tanışma ve dayanışma çay’ı Kanburoğlu Spor tesisleri salonunda yapıldı.Gündüz saat 13.00’te başlayan dayanışma çay’ında konuşan Akhisar Lisesi Çağlak Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ufuk Çetinkaya;”Okulumuz Aile birliğinin düzenlediği Tanışma ve Dayanışma çay’ına hoş geldiniz. Akhisar Lisesi Çağlak Anadolu Lisesi İdaresiyle, öğretmeniyle, çalışanıyla ve öğrencisiyle sizlerin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek için çok büyük gayret sarf etmekteyiz. Böyle nezih bir ortamda bizleri bir araya getiren Okul aile birliği başkanı Semra Can ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder sizlere de iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Akhisar Lisesi ve Çağlak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Semra Can;”Öncelikle şunu belirtmek isterim ki her güzel çalışma özveri, emek, katılım ve duyarlılık gerektirir. Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği adına çalışmalarımıza destek veren siz duyarlı annelere teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi ne yazık ki ülkemiz eğitim sorunlarını henüz çözebilmiş değildir. Bütçeden eğitime ayrılan pay ise okullarımızın fiziki donanımlarını dahi karşılayacak ölçüde değildir. İşte bu noktada biz velilere bazı sorumluluklar ve görevler düşmektedir. Biz bu bilinç içinde Akhisar Lisesi Çağlak Anadolu Lisesini büyük bir aile, kendimizi de bu aileyi geliştirecek, güçlendirecek, daha iyiye, daha güzele taşıyacak aile bireyleri olarak görmeliyiz ki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza her şeyin en güzelini sunabilelim.Ve ben inanıyorum ki ülkemizin aydınlık geleceği ancak biz kadınların sosyal yaşama daha aktif katılımlarıyla gerçekleşecektir” dedi.

Akhisar Lisesi Çağlak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Tanışma ve Dayanışma çayında kura ile çekilişler yapıldı. Çıkan hediyeler çay’a katılan misafirler ve velilere dağıttılar. Çay’dan elde edilen gelir ile yıl içersinde okulun ihtiyaçları karşılanacak dediler.

Akhisar Lisesi Çağlak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Semra Can ve yönetim kurulu üyeleri Yeşim Karaduman, Gonca Kayalı, Selcan Yıldırım, Gülsevil Üngün, Meral Kırman, Kadriye Saydam, Ayla Mollaibrahimoğlu, Nemciye Ulus’tan oluşuyor.




Yorumlar