08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir25°C

AKHİSAR ÖDP İLÇE TEŞKİLATINDAN PANEL!

Akhisar ÖDP İlçe Teşkilatının düzenlediği “Evine Dön Bush” Paneli Akhisar Belediye Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapıldı. Panele konuşmacı olarak katılan Küresel Barış ve Adalet Koalisyon sözcüsü şair ve araştırmacı yazar Roni Margulies katıld

Akhisar ÖDP İlçe Teşkilatından Panel!

04 Mart 2007 Pazar 13:58

Bu haber toplam 2253 defa okunmuştur

ÖDP İlçe Teşkilatından Panel!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar ÖDP İlçe Teşkilatının düzenlediği “Evine Dön Bush” Paneli Akhisar Belediye Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapıldı. Panele konuşmacı olarak katılan Küresel Barış ve Adalet Koalisyon sözcüsü şair ve araştırmacı yazar Roni Margulies katıldı.

Roni Margulies’in Panele 25 dakika geç gelmesi İzmir- Akhisar arasındaki yolun trafik sıkışıklığından kaynaklandığı söylemesi ile panel başladı.

Roni Margulies” Amerika hanedanlıklarla yönetiliyor, örnekleri son iki dönemdir Bush ve öncesi Clıntın tarafından yönetildi. 2,5 yıl sonraki seçimlere Demokratların en güçlü adayı Clıntın’ın eşi Hleriy Clıntın aday gösterilecek buda Amerikanın hep hanedanlıklar tarafından yönetildiğini gösteriyor. 17 Mart Uluslar arası Savaş Karşıtı harekatı ile birlikte Irak işgalinin 4. yıl dönümünde bütün Dünya ile birlikte sokakta olacağız”dedi.

Yaklaşık bir saat süren panele ÖDP Manisa İl Başkanı Hüseyin Yücel, Manisa Merkez İlçe Başkanı Fadıl Gezen ve Akhisar ÖDP İlçe Başkanı Reşat Namtepe ve yönetim kurulu üyeleri ve ÖDP’li üyeler katıldı.



Yorumlar