08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR SPOR GECE İDMANI YAPTI!

Akhisar Belediyespor ışıklar altında 3. etap çalışmalarına kendi tesislerinde başladı. 10 Günlük Gölcük kampından sonra 3 gün izin verilen futbolcular tesislerde toplandı. Akhisar spor tesislerinde toplanan futbolcular ilk idmanı gece ışıklar altı

Akhisar spor gece idmanı yaptı!

22 Ağustos 2006 Salı 15:23

Bu haber toplam 2024 defa okunmuştur

Akhisar spor gece idmanı yaptı!
AKHİSAR : (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyespor ışıklar altında 3. etap çalışmalarına kendi tesislerinde başladı. 10 Günlük Gölcük kampından sonra 3 gün izin verilen futbolcular tesislerde toplandı. Akhisar spor tesislerinde toplanan futbolcular ilk idmanı gece ışıklar altında yaptı.

Akhisar spor teknik direktörü Mustafa Serin; ”10 günlük Gölcük kamp çalışmaları çok iyi geçti. Kampta yaptığımız hazırlık maçlarında takımımın gösterdiği performanstan memnunum. üç günlük izinden sonra ilk antrenmanımızı gece ışıklar altında yaptık. Lige hazır girmek istiyoruz. Biz iyi takımız” dedi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Kulüp Başkanı ömer İşçi ve yönetim kurulu üyeleri hep birlikte ilk idmanı izlediler. Ayrıca bir grup taraftar da Akhisar Spor'lu futbolcuları izlemeye gelerek moral verdiler.






Yorumlar