22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR SPOR:1 – AYVALIKGÜCÜ BELEDİYE:0

Akhisar Belediyespor lige iki hafta kala hazırlık maçlarına aralıksız devam ediyor. Dün kendi sahasında 3. ligin yeni takımlarından Tavşanlı Linyit Spor ile 3-3 berabere kaldı. Akhisar bugün şehir stadında amatör kümeden oynayan Ayvalıkgücü Beledi

Akhisar Spor:1 – Ayvalıkgücü Belediye:0

15 Ağustos 2007 Çarşamba 20:06

Bu haber toplam 3834 defa okunmuştur

Akhisar Spor:1 – Ayvalıkgücü Belediye:0
Akhisar (Kenan Molla)

Akhisar Belediyespor lige iki hafta kala hazırlık maçlarına aralıksız devam ediyor. Dün kendi sahasında 3. ligin yeni takımlarından Tavşanlı Linyit Spor ile 3-3 berabere kaldı. Akhisar bugün şehir stadında amatör kümeden oynayan Ayvalıkgücü Belediyespor ile yaptığı karşılaşmadan ikinci yarıda kazandığı penaltıdan atılan gol ile 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda değişiklik yapmadan oyuna devam ettiler. Karşılaşma ilk yarıda orta saha mücadelesi olarak geçse de Akhisar Ayvalıkgücü kalesine yüklendi ancak fazla etkili olamadı. Amatör kümede mücadele veren Ayvalıkgücü Belediye ise ilk yarıda diri bir takım olduğunu gösterdi.

İkinci yarıda her iki takımda bir çok değişiklik yaparak sahaya çıktı. Akhisar Belediye spor Ayvalık kalesine kanatlardan yüklendi ve bunun meyvesini sol kanattan içeri girmeye çalışan Fırat’ a yapılan faul sonucu kazanılan penaltı ile aldı. Penaltıyı kullanan Fırat topu filelere gönderince skor 1-0 oldu. Ayvalık gücü Belediye ikinci yarıda Akhisar kalesine daha çok sağ kanattan girmeye çalıştı, ancak Akhisar’ ın sağ kanatı da bir çok pozisyona izin vermedi.

Stad: Şehir Stadı
Saat: 17:30
Akhisar Belediyespor: Özkan*** (46.Güray***), Özgür** (67.Cengiz**), Hakan Aydemir***, Okan***, Fatih** (73.Caner**), Ahmet** (57.Hakan Ateş*), Sedat** (46.Hasan**), Ali Turan** (46.Mustafa Karakaya**), Tolga** (46.Doğan***), Ufuk** (46.Fırat***), Emre** (67.Özhan**)
Ayvalıkgücü Belediyespor: Fatih** (46.Sertaç**), Cumali** (46.Serkan**), Mustafa***, Musa** (46.Özer**), Eser** (50.Celalettin**), Serdar**, İslam*** (46.Sergen**), Tacettin**, İsmail** (46.Yiğit**), İbrahim** (46.Abdullah), Mehmet***
Goller: 66.dk.Fırat


















Yorumlar