08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR ÜLKÜ OCAKLARINDAN ALPARSLAN TÜRKEŞ ANISINA LOKMA!

Akhisar Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş’ in 10. Ölüm yıldönümü nedeniyle Tahir Ün Caddesinde lokma dağıtımı yaptı. Milliyetçi hareket partisinin lideri Alparslan Türkeş 4 Nisan 1997 tarihinden geçirdiği bir kalp spazmı sonucu hayata gözlerini yum

Akhisar Ülkü Ocaklarından Alparslan Türkeş Anısına Lokma!

05 Nisan 2007 Perşembe 00:06

Bu haber toplam 3758 defa okunmuştur

Akhisar Ülkü Ocaklarından Alparslan Türkeş Anısına Lokma!
Akhisar Akif ÖZALP

Akhisar Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş’ in 10. Ölüm yıldönümü nedeniyle Tahir Ün Caddesinde lokma dağıtımı yaptı. Milliyetçi hareket partisinin lideri Alparslan Türkeş 4 Nisan 1997 tarihinden geçirdiği bir kalp spazmı sonucu hayata gözlerini yummuştu.

Milliyetçi ve Ülkücü hareket büyük ve güçlü Türkiye’ nin mimarı olarak doğduğunu ve geliştiğini belirten Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Gürcan Yiğiter “Türk Dünyasının bilge lideri başbuğumuz Alparslan Türkeş’i vefatının 10. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Rahmetli Alparslan Türkeş’ imizin ‘Davalarımızın çözümü kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmek mümkündür’ sözüyle onu rahmetle anıyoruz. Örneğine sık rastlanmayan tarihi şahsiyetlerden biri olması dolayısıyla Başbuğ ünvanına layık görülen Alparslan Türkeş hayatını adadığı Türk Milliyetçiliği davasında yılmadan mücadele etmiştir. Ölümü ile yasa boğulan Türk Dünyası 4 Nisan günü bu gerçeğe inanmak istememiş ve acısını bugünlere taşımıştır.



Yorumlar