22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKHİSARBELEDİYESPOR GRUP MAÇLARI İÇİN ADANA'DA

Akhisar Belediye Spor Basketbol Takımı 2. Lig yükselme Grup maçları oynamak için Adana’ya  gitti.Akhisar Belediye Spor Tesislerinde Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Kulüp Başkanı Ömer İşçi tarafından Kurban kesilerek uğurlandılar. 06/03/

AkhisarBelediyespor Grup Maçları İçin Adanada

06 Mart 2006 Pazartesi 21:15

Bu haber toplam 2424 defa okunmuştur

AKHİSAR BELEDİYE SPOR  BASKETBOL TAKIMI GRUP MAÇLARINI OYNAMAK İÇİN ADANA’YA GİTTİ!

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)
        
Akhisar Belediye Spor Basketbol Takımı 2. Lig yükselme Grup maçları oynamak için Adana’ya  gitti.Akhisar Belediye Spor Tesislerinde Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Kulüp Başkanı Ömer İşçi tarafından Kurban kesilerek uğurlandılar.
          Bölgesel Ligde oynadığı 14 maçtan 14 galibiyet alarak namağlup şampiyon Akhisar Belediye Spor grup maçları için toplandıkları Akhisar spor  Tesislerde akşam yemeği yedikten sonra Kurban kesilerek gece saat 20:00 de Adana’ya iddialı gittiler.
          Akhisar Belediye Spor Basketbol Antrenörü Zafer Aktaş;” 08-12 Mart tarihleri arasında Adana’da, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Uşak Spor, Adana Demir Spor ile 2.Lig kapısını aralamak için mücadele edeceğiz.Maçlarımızı Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri oynayacağız,bu karşılaşmalardan galip gelerek Cumartesi günü final maçını oynamak istiyoruz.Grup maçlarına çok iyi hazırlandık, bir haftalık kamp ve yaptığımız bol hazırlık maçları ile grup maçlarında başarılı olacağız.Her şeyimiz ile 2. Ligi hedefliyoruz sporcularımıza çok güveniyorum Adana’daki grup maçlarından anlımızın akı ile çıkacağız” dedi.







Yorumlar