08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR’IN KÖYLERİNDE KAN BAĞIŞI BİLİNÇLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI!

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası sorumlu hekimi Dr. Selin Köksal tarafından Işıkköy, Sakarkaya ve Dereköy’de ve Gizem Zeytin İşletmesinde kan bağışı konusunda bilinçlendirme semineri yapıldı...

Akhisar’ın Köylerinde Kan Bağışı Bilinçlendirme Toplantıları Yapıldı!

10 Kasım 2007 Cumartesi 17:31

Bu haber toplam 4084 defa okunmuştur

Akhisar’ın Köylerinde Kan Bağışı Bilinçlendirme Toplantıları Yapıldı!
>>>>>Kenan MOLLA

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası sorumlu hekimi Dr. Selin Köksal tarafından Işıkköy, Sakarkaya ve Dereköy’de ve Gizem Zeytin İşletmesinde kan bağışı konusunda bilinçlendirme semineri yapıldı.

Vatandaşa bilgi vererek konu hakkında sorularını yanıtlayan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası sorumlu hekimi Dr.Selin Köksal: ”Bu organizasyonu tertipleyerek bizi halkla buluşturan Garanti Bankası Akhisar Şube Müdürü Muhterem Uçar, Müdür Yardımcısı Özlem Şahin’e teşekkür ediyoruz. Hem Kan Bankasına destek ziyaretinde bulunarak kan verdiler, hem de eğitim çalışmalarımıza başlangıcından bu yana katkıda bulundular. Bu örnek çalışmanın Akhisar Halkının kan bağışını bir gelenek haline getirmesinde büyük yararı olacağına inanıyoruz” dedi. Çalışma sırasında hemşire Yeliz Balsüt düzenli bağışçılara kan grup kartlarını dağıttı.











Yorumlar