23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSARLI ERCAN SEMERCİ PROJESİYLE TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILIYOR!

Akhisar Anadolu Lisesi 10-H sınıfı öğrencilerinden Ercan Semereci ”Çift Çekirdekli İşlemciler” için yüksek performanslı soğutma sistemi projesiyle Manisa ilinden katılan 70 proje arasından Ege Bölgesinde  ilk 4’e kalarak, Mayıs ayı içersinde

Akhisarlı Ercan Semerci Projesiyle Türkiye Finallerine Katılıyor!

14 Nisan 2007 Cumartesi 19:47

Bu haber toplam 4616 defa okunmuştur

Akhisarlı Ercan Semerci Projesiyle Türkiye Finallerine Katılıyor!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Anadolu Lisesi 10-H sınıfı öğrencilerinden Ercan Semereci ”Çift Çekirdekli İşlemciler” için yüksek performanslı soğutma sistemi projesiyle Manisa ilinden katılan 70 proje arasından Ege Bölgesinde  ilk 4’e kalarak, Mayıs ayı içersinde Ankara’da yapılacak  Türkiye finallerine katılıyor.

TÜBİTAK Ortaöğretim öğretim öğrencileri arası araştırma projeleri 9-12 Nisan tarihlerinde İzmir bölge yarışması Makine Mühendisleri Odası Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde sergilendi. Sergide değerlendirmeye alınan ve Ankara’da  Manisa ilini temsil edecek projeler 13 Nisan’da Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Derslikler Gurubu Konferans Salonunda yapılan bir ödül töreniyle Fizik Dalı ”Çift Çekirdekli İşlemciler” projesi işle Ege Bölgesi İlk 4 proje arasında kaldı..

Akhisar Anadolu Lisesi Okulunda düzenlenen törende Akhisar İlçe Milli Eğitim  Müdürü Kemal Sözcüer "Son günlerde öğrencilerimizin aldığı başarılar bizleri çok mutlu etti. Bu gün burada okulumuz öğrencilerinden Ercan Semerci’nin başarısı için bu töreni düzenledik. İnanın bu başarıdan son derece mutlu olduk. Bu başarıdan dolayı Fizik dalında TÜBİTAK açtığı yarışmada Ege Bölgesinden ilk dört proje içine girmesinden dolayı öğrencimiz Ercan Semerci’ yi  ve öğretmenleri Şefiye Öner ve Aygül Çalışkanı tebrik ediyorum” dedi.

Okulda düzenlenen törende Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer, Akhisar Anadolu Lisesi 10-H sınıfı öğrencilerinden Ercan Semereci ve Öğretmenleri Şefiye Öner ve Aygül Çalışkan’ı tebrik ettikten sonra ödüllerini, madalyalarını, plaket ve Şükran Belgelerini verdi.

Akhisar Ece Zeytinleri Teknik Müdürü Hakan Gökalp ve Akhisar Uğur Dershanesi Müdürü Mustafa Hancıoğlu Anadolu Lisesi başarılı öğrencisi Ercan Semereci’ye çiçek verdi.










Yorumlar