18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

AKHİSAR'LI GENÇLERDEN MÜZİK ŞOV!

547.Çağlak festivali ve Zeytin şenliklerinin üçüncü gününde Şehit Necdi Şentürk parkında Belediye Lokali önünde kurulan sahnede Akhisar’lı gençlerin dans ve müzik şovu izleyenler tarafından çok beğenildi. Saat 20.30 ‘da sahne alan....

Akhisarlı Gençlerden Müzik Şov!

19 Mayıs 2006 Cuma 13:24

Bu haber toplam 2150 defa okunmuştur

AKHİSARLI GENÇLERDEN MÜZİK ŞOV!
AKHİSAR: (Kenan  MOLLA)

547.Çağlak festivali ve Zeytin şenliklerinin üçüncü gününde Şehit Necdi Şentürk parkında Belediye Lokali önünde kurulan sahnede Akhisar’lı gençlerin dans ve müzik  şovu izleyenler tarafından çok beğenildi.

Saat 20.30 ‘da sahne alan “B Boys and Fly Girls” Hip Hoop dans grubu , Tamer, Sedat, Osman, Semih, Memduh, Yılmaz, Cem, Serkan, Gökhan, Gülpembe, Seçil, Merve, Burçin’in oynadığı birbirinden  güzel danslar ile izleyenleri coşturdu.

Saat 20.45 Akhisar Belediyespor Teakwondo takımının 45 öğrencisi sahnede oynadığı skeçler ve gösterilerle Teakwondo sporunun korkunç ve kırıcı bir spor olmadığını izleyenlere anlattı. Anne ve babalarında Teakwondo sporuna ilgi göstermelerini  anlatan skeçleri oynadılar.

Saat 21:30 Akhisar Anadolu Lisesi ”Kim Bunlar“ Rock grubu sahneye çıktı. Elotrogtarda Semih Çoşkun, Mustafa Ayverdi, Baş Gitar Deniz Kocaman, Bateri Türker Şahin ve Solist Burcu Akyar’ın söylediği Rock şarkıları ile izleyenler yerinde duramadı.












Yorumlar