08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSARLı MİNİK FENERBAHçELİLER SıNAVDAN GEçTİ!

Akhisar Fenerbahçeli Taraftarlar Derneğinin Futbol Okulunun çalışmalarını izlemeye gelen Fenerbahçe spor kulübü Arama Tarama ekibi Antrenörleri Ahmet Bedecek ve Nedim Günar Akhisar’daki &

Akhisarlı Minik Fenerbahçeliler Sınavdan Geçti!

15 Ekim 2006 Pazar 16:32

Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur

Akhisarlı Minik Fenerbahçeliler Sınavdan Geçti!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Fenerbahçeli Taraftarlar Derneğinin Futbol Okulunun çalışmalarını izlemeye gelen Fenerbahçe spor kulübü Arama Tarama ekibi Antrenörleri Ahmet Bedecek ve Nedim Günar Akhisar’daki çalışmaları beğendi. Fenerbehçe Arama Tarama Antrenörleri Akhisar’daki çalışmaları beğendiğini, Akhisar Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Şentürk ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Akhisar Okur Sporyum tesislerinde gün boyu yapılan çift kale maçları izleyen Fenerbahçe Arama tarama ekibi Antrenörlerinden Fenerbahçe Alt yapısında yetişen ve Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen Nedim Günar;” İstanbul dışına yeni çıkmaya başladık. Akhisar’da Haziran ayından bu yana devam eden Fenerbahçe spor Okulu çalışmalarını yerinde izlemek için buradayız. Antrenör arkadaşım Ahmet Bedecek ile beraber Akhisar’da yapılan çalışmaları iki gün izleyeceğiz. Akhisar Fenerbahçe spor okulunda çok başarılı ve yetenekli öğrencileri izleme fırsatı buldum. Akhisar Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği dersine iyi çalışmış. Sadece Akhisar Değil biz Türkiye’yi dolaşıyoruz, nerede yetenekli öğrenci varsa bulup rapor ediyoruz. Akhisar’da iki gün kalacağız Fenerbahçe spor okulunun çalışmalarını ve çift kale maçlarını izliyoruz, gördüm ki burada başarılı ve yetenekli öğrenciler var” dedi.






Yorumlar