16 Ekim 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir22°C

AKSAGED THM KOROSU ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Akhisar Kültür Sanat Araştırma ve Geliştirme Derneği (AKSAGED) derneği Türk Halk Müziği Topluluğu, çalışmalarını Akhisar Belediyesi Teras katı Sanat Atölyesi Salonu ve Alevi Kültür Dernekleri Akhisar Şubesi Cem Evi Çok amaçlı Salonunda aralıksız sürdürüyo

AKSAGED THM Korosu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

15 Ekim 2024 Salı 00:06

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur

AKSAGED THM Korosu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
Akhisar Haber Ajansı
Akhisar Kültür Sanat Araştırma ve Geliştirme Derneği (AKSAGED) derneği Türk Halk Müziği Topluluğu, çalışmalarını Akhisar Belediyesi Teras katı Sanat Atölyesi Salonu ve Alevi Kültür Dernekleri Akhisar Şubesi Cem Evi Çok amaçlı Salonunda aralıksız sürdürüyor.

AKSAGED) Derneği Başkanı Fatma Öztürk;” Şef Ali Kasap ve Saz arkadaşlarıyla 2024-2025 yılı çalışmalarımıza Ekim ayı içinde başladık. Haftanın iki günü Akhisar Belediyesi Teras katı Sanat Atölyesi Salonu ve Alevi Kültür Dernekleri Akhisar Şubesi Cem Evi Çok amaçlı Salonunda Şefimiz Ali Kasap ve saz arkadaşları nezaretinde sürdürüyoruz. İlk konserimizi 13 Aralık’da Park İçi Sinema Salonunda yapacağız. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ve  Cem Evi Başkanı Ali Dursun Şat’a teşekkür ediyoruz” dedi. 



















Yorumlar