23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ KURBAN BAYRAMI VE 2007 YENİ YILI EĞLENEREK KUTLADILAR.

Ana sınıfı öğrencileri Bayram ve yeni yıl eğlencesini eğlenerek kutladılar. Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim okulu Ana sınıfları öğrencileri Kurban Bayramı ve Yeni yılı okulun bahçesindeki Hakkı Oyan Kültür Salonunda kutladılar......

Ana sınıfı Öğrencileri Kurban Bayramı ve 2007 Yeni Yılı eğlenerek Kutladılar.

29 Aralık 2006 Cuma 14:53

Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur

Ana sınıfı Öğrencileri Kurban Bayramı ve 2007 Yeni Yılı eğlenerek Kutladılar.
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Ana sınıfı öğrencileri Bayram ve yeni yıl eğlencesini eğlenerek kutladılar. Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim okulu Ana sınıfları öğrencileri Kurban Bayramı ve Yeni yılı okulun bahçesindeki Hakkı Oyan Kültür Salonunda kutladılar.

Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim okulu sabahçı 3. sınıf öğrenci 3. sınıf eğlence olmak üzere 6 sınıfının yaklaşık 150 öğrencisi, öğretmenleri Sevda Ertürk, Tülin Arpacı, Nergiz Tosuner, Hülya Dal, Hatice Kaytanlı, Birgül Tanış öğrenciler ile Kurban Bayramı ve Yeni yılı kutladılar.

Akhisar Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan uygulama öğrencileri Palyoça, İlizyonist, Çocuklarla grup yarışmaları, Kukla, Noel baba, Unlu Balon,Körebe, Sandalye Kapmaca,Robot taklitleri, Balon Patlatma, ibiş ve kukla gösterileri , Kaşıkla yumurta taşıma, Mendil  bağlama, Yüz bağlama gibi oyunlar oynanarak eğlendiler.Palyaçolar çocuklara hediyeler dağıtarak ana sınıfı öğrencilerini sevindirdiler.















Yorumlar